Vanessa Hudgens Akan Menjadi Latex Iconic-Wearing Superhero untuk Halloween

Vanessa Hudgens sudah menyemarakkan kostum Halloween yang hebat untuk perayaan tahun ini, dan cinta semasa pelakon untuk lateks adalah inspirasi besar.

“Kerana saya memakai lateks ke Las Vegas baru-baru ini untuk melawan [Floyd Mayweather Jr vs Conor McGregor], saya suka, ‘Ini menyeronokkan,'” Grease Live! bintang dinyatakan dalam temu bual dengan Orang. “‘Bilakah masa lain anda boleh memakai susu getah?’ “Dan saya suka, ‘Halloween!’ Jadi saya cuba mencari kucing Catwoman Michelle Pfeiffer yang bagus. “

Tahun lepas, Hudgens dipengaruhi oleh Kisah Seram Amerika: Coven untuk mendapatkannya Halloween. “[Saya] pergi ke New Orleans dengan kakak saya [Stella Hudgens] dan kami benar-benar memakai semua hitam,” katanya. “Pada bila-bila masa kita akan masuk ke kedai mereka akan berkata, ‘Oh penyihir telah tiba!'”

Cara penyihir adalah cara terbaik ❤️

Jawatan yang dikongsi oleh Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

The Jadi awak fikir awak boleh menari hakim akan berpaling AHS sekali lagi tahun ini untuk pesta Halloweennya di New York City, yang akan mempunyai Show Freak tema. “Saya cuba mencari semua alat dan pakaian menengah,” kata Hudgens. “Saya tidak mengupah seseorang untuk melakukan [perancangan acara]. Saya melakukannya sendiri.”

The lovess ❤ #VsHalloweenCountdown

Jawatan yang dikongsi oleh Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat bagaimana pakaian dan perayaannya berubah!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map