Vanessa Hudgens Bercakap Tuduhan Salahlaku Seksual Terhadap Bekas Co-Star James Franco

Vanessa Hudgens mempunyai banyak jualan tahun ini kerana dia bersedia untuk melepaskan dua filem berlapis bintang: Akta Kedua dengan Jennifer Lopez dan Milo Ventimiglia dan Hari anjing, di mana dia bintang dengan Nina Dobrev dan Eva Longoria.

Pada Khamis InStyle terperangkap dengan penyanyi pelakon di permaidani merah di pesta pre-Grammys Delta di N.Y.C., di mana lelaki berusia 29 tahun itu bercakap mengenai tuduhan salah laku seksual baru-baru ini yang disamakan dengan bekas bintangnya James Franco.

Vanessa Hudgens
Michael Stewart / WireImage

Kembali pada tahun 2012, Hudgens menggambarkan watak yang tidak dapat dilupakan Pemutus Spring bersama Selena Gomez, Ashley Benson, dan Franco.

Vanessa Hudgens James Franco Spring Breakers
Pemecah musim bunga / Facebook

Apabila ditanya mengenai tuduhan baru-baru ini tentang kelakuan seksual yang ditimbulkan terhadap Artis Bencana bintang, Hudgens berkongsi pemikirannya.

“Saya menyokong apa yang dia katakan,” katanya, merujuk kenyataan yang dibuatnya The Show Akhir dengan Stephen Colbert dan Malam Terlalu dengan Seth Meyers awal bulan ini.

“Dia mengatakan bahawa tuduhan itu palsu tetapi dia menyokong semua wanita bercakap kerana mereka tidak mempunyai suara sebelum ini, dan fakta bahawa mereka lakukan sekarang adalah sesuatu yang menakjubkan,” Hudgens meneruskan. “Dia menyokongnya, saya hanya tahu bahawa saya suka bekerjasama dengannya.

Vanessa Hudgens and James Franco
Walter McBride / Getty Images

Semasa penampilan Colbert, Franco berkata, “… lihat, dalam hidup saya, saya bangga mengambil tanggungjawab untuk perkara yang saya lakukan. Saya perlu berbuat demikian untuk mengekalkan kesejahteraan saya. Saya melakukannya setiap kali saya tahu ada sesuatu yang salah atau perlu diubah, saya membuat satu titik untuk melakukannya. “

“Perkara yang saya dengar adalah di Twitter tidak tepat, tetapi saya benar-benar menyokong orang yang keluar dan dapat suara kerana mereka tidak mempunyai suara lama,” katanya. “Jadi saya tidak mahu, anda tahu, menutupnya dalam apa cara sekalipun. Ia, saya fikir, perkara yang baik dan saya menyokongnya. “

Dan semasa lawatannya ke Larut malam Keesokan harinya, Franco meneruskan. “Seperti saya katakan, terdapat cerita yang perlu keluar, ada orang yang perlu didengari, saya mempunyai sisi saya sendiri cerita ini, tetapi saya percaya kepada orang-orang yang kurang bernasib baik untuk mendapatkan kisah mereka cukup bahawa saya akan tahan perkara yang boleh saya katakan hanya kerana saya percaya banyak, “katanya. “Jika saya perlu mengetuk kerana saya tidak akan mencuba dan membantah secara aktif, maka saya akan, kerana saya percaya banyak.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 64

map