Vanessa Hudgens melancarkan Abs Enamnya di Los Angeles

Kami tidak mempunyai bukti saintifik tentang ini, tetapi kami mempunyai firasat bahawa Vanessa Hudgens belajar di sekolah Rihanna yang dikendalikan oleh kopi luka-luka. (Panggil ia dermawan decaf.) Setiap kali bekas bintang Disney itu keluar untuk merebut latte, dia mengangkat ante pada peralatan yang berjalan-lari dan memberi kita mengintip ke atas abangnya.

Sama seperti kita pulih dari masa itu Hudgens menyesu kopi dalam keldai Gucci yang berbulu, bintang itu melangkah keluar di Los Angeles memakai topi bra yang dihiasi dengan rantai badan dan topi fiddler. Dan, ya: dia tinggal pada mesej kabur kabur.

Pelayaran datang tepat selepas kelas Pilates, jadi ketahuilah bahawa abs seperti ini memerlukan dedikasi yang serius:

Vanessa Hudgens Abs
WENN.com

Penampilan mengikuti kemenangan Hudgens di Anugerah Pilihan Remaja. Ketika memungut piala untuk kerja-kerja amal dan aktivisme, pemain berusia 28 tahun itu menyampaikan ucapan yang kuat mengenai kekuatan individu.

“Saya rasa sangat penting bagi kita untuk bersandar kepada keperibadian kita dan merangkul kelemahan kita,” kata penyanyi tersebut. “Jangan takut untuk menjadi berbeza, kerana Tuhan membuat kamu sebabnya, jadi ketahuilah bahawa dalam hatimu, kamu sudah cukup, dan semakin kamu bersandar pada itu, semakin terang kamu akan bersinar.”

BERKAITAN: Daily Beauty Buzz: Low Bun Vanessa Hudgens

Kami sangat gembira Hudgens meletakkan gaya yang unik pada paparan penuh, dan dengan ini bersumpah untuk menanggalkan bingkap dan pergi besar pada masa yang akan datang keinginan Starbucks hits.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 92

map