Vanessa Hudgens Menyempurnakan Styling Boho-Chic di Jalan L.A.

Vanessa Hudgens adalah bukti positif bahawa ia membayar untuk memperluaskan gaya bohemian melampaui musim perayaan. Ratu boho itu tampak sangat bergaya dalam melancarkan konsert putih dan kuning yang diluluskan oleh Coachella sambil mendapatkan kuku dengan rakannya di Studio City, Los Angeles pada hari Isnin.

The Muzik Sekolah Tinggi alum tetap sejuk dalam ensembungan mengalir untuk pameran itu, memamerkan bahu bahunya di bahagian atas putih yang dihiasi dengan butiran renda rumit. Kecantikan si rambut coklat berpasangan blaus romantis dengan rok midi kuning mustard yang memaparkan sulaman yang padan untuk mewujudkan ensemble musim panas yang bebas bersemangat.

BERKAITAN: Vanessa Hudgens Wows dalam Satu Seksi Black Swimsuit Sexy di Itali

Pelakon berusia 27 tahun itu menamatkan penampilannya yang santai dengan kasut flip kasual, rantai emas halus, tote kulit berwarna hitam dan tan, dan sepasang cincin hitam bulat dalam warna kuning terbakar. Hudgens memakai rambutnya yang gelap, berombak kembali dengan ekor kuda yang rendah dan mudah dilipat pada gincu merah jambu untuk bersiar-siar Isnin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 17

map