Vanessa Hudgens Mungkin Sudah Bosan Baru Lob-Cari Daripada Apa Yang Seterusnya

Ia hanya kira-kira sebulan sejak Vanessa Hudgens mengucapkan selamat tinggal kepada keritingnya ‘lakukan dan mencincangnya menjadi lob super moden, tetapi ia kelihatan seperti bintang itu sudah berencana untuk mengubahnya lagi.

Pada hari Rabu, 27 tahun Minyak bintang digugurkan oleh sebuah sekolah di L.A. untuk membawa pelajar keperluan penting untuk musim ini sambil menguruskan hidangan pada semua kecantikan. Produk kegemarannya pada masa ini? “Saya benar-benar mendapat perkara ini daripada Lush yang saya, seperti, terobsesi kerana ia berbau begitu baik … Ia adalah warna bibir, dan ia dipanggil Latte, dan ia hanya keadaan bronzy kecil ini yang saya letakkan di bibir saya dan saya pipi dan mata saya, “katanya InStyle.

Bergantung dengan @Kohls dan @Adopt_classroom untuk memberikan DUA RIBU murid yang layak sepasang kasut baru! #KohlsClassroomDonation

Foto yang disiarkan oleh Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) pada

Selain daripada bereksperimen dengan keperluan solek, Hudgens juga jelas menggantikannya di jabatan rambut. “Saya hanya menulis teks stylist rambut saya dengan mengatakan saya ingin melakukan sesuatu yang menyeronokkan,” katanya kepada kami. “Jadi kita akan lihat apa yang berlaku. Saya tidak tahu. “Bolehkah ia mungkin berubah warna? “Ya, ya.”

BERKAITAN: Bahagian Kegemaran Jessica Biel Menjadi Ibu Akan Mencairkan Jantung Anda

Mata kita dikupas.

-Dengan laporan oleh Brandi Fowler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map