Vanessa Hudgens’s New Beauty Collab Totally Unexpected

Memandangkan minat Vanessa Hudgens untuk mengubah panjang rambutnya setiap minggu, kami mengandaikan apa-apa kolaborasi kecantikan yang ditandatangani olehnya akan ada kaitan dengan sambungan, atau mungkin juga perapi pelembap. Tetapi selalunya satu untuk memastikan kita meneka (pada gaya rambut dan banyak lagi), selebriti telah mengumumkan perkongsian dengan SinfulColors, dan ini merupakan saat yang menggembirakan untuk kedua-dua Hudgens dan jenama itu.

VIDEO: 7 Rawatan Spa Di-Home Drugstore

Dikenali dengan kepelbagaian warna kuku yang berwarna terang pada titik harga yang boleh diakses, SinfulColors berkembang ke kosmetik warna untuk pertama kalinya. Jadi di mana pintar kecantikan VH masuk? Dia telah dinamakan sebagai Kolaborator Warna Global.

“Saya telah menjadi peminat jenama warna kuku SinfulColors, jadi menjadi Kolaborator Warna Global mereka, melancarkan koleksi kosmetik SinfulColors yang pertama, adalah penghormatan,” kata Vanessa Hudgens dalam kenyataan akhbar. “Produk ini tidak dijangkakan, dan tidak seperti apa yang saya lihat sebelum ini. Ini adalah koleksi yang saya tidak boleh tunggu untuk berkongsi dengan kawan-kawan dan peminat saya.”

SinfulColors Diva Lash Color Mascara in Lash Splash
Warna Dosa
Warna Dosa
$ 6

BERBELANJALAH SEKARANG

BERKAITAN: Adakah Anda Mencuba Maskara Tidak Dapat Kesaksian?

Hari ini, SinfulColors telah melancarkan koleksi 18-piece pratonton di Amazon, yang terdiri daripada produk berhadapan dan mata logam yang beralih cahaya dan metalik. Fikirkan maskara berwarna, tongkat berwarna tinggi, dan duos bayang krim. Tag harga yang tidak dapat dinafikan yang anda sayangi masih ada di sana juga. Pembayang Mata Krim Duo hanya akan menetapkan anda kembali $ 7, manakala anda boleh menjaringkan Eyeliner Stop & Stare Gel untuk hanya $ 6.

SinfulColors Face Forward Allover Highlighting Stick in Afterglow
Warna Dosa
Warna Dosa
$ 7

BERBELANJALAH SEKARANG

Produk-produk ini akan dilancarkan ke kedai-kedai dan dalam talian pada bulan Januari, dan pada awal tahun depan, mereka akan mempunyai 100 mata baru, muka, dan bibir membeli di pasaran.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map