Vanessa Trump Telah Dilaporkan sebagai Pewaris Istana New York Maritara Paling Elit

Vanessa Trump mungkin mempunyai rasa dipersoalkan pada lelaki, tetapi anda tidak boleh mengetuk rasa dalam sos tomato. Menurut Enam Page, mantan isteri Donald Trump Jr dilaporkan seorang ahli waris sos, dan dia tidak membuat jutaan darinya hanya Barilla atau Prego. Tidak, bekas Trump (lahir Vanessa Haydon) menguntungkan dinasti sos: Rao.

Rao adalah untuk sos tomato apa Trump adalah untuk hartanah: New York elit. Ia adalah yang terbaik di bandar raya yang mungkin lebih terkenal dengan pizzanya daripada negara Itali sendiri. Restoran 10-meja Rao di East Harlem lebih sukar untuk masuk ke dalam daripada mencari treadmill terbuka di Equinox pada 2 Januari. Menjadi selebriti tidak mencukupi untuk mendapatkan anda: Terdapat monopoli yang agak harfiah di atas meja, dan nampaknya keluarga Haydon mempunyai gerai sudut pada kunci selama bertahun-tahun.

Berikut adalah hidangan yang pasti memberi anda sedikit motivasi ini Isnin #ItsTheSauce #RaosHomemade ��: @prettyprovidenceblog

Jawatan yang dikongsi oleh Rao’s Homemade (@raoshomemade) pada

Menurut Page Six, bapa terakhir Vanessa, Charles Haydon adalah kawan baik Frank Pellegrino Sr., pemilik Rao, dan Ron Straci, pengasas dan pemilik bersama Rao’s Specialty Foods. Restoran itu datang lebih awal, dan pada tahun 1992, perniagaan itu diikuti untuk menjual sos marinara tandatangan mereka. Ia telah berkembang untuk menyertakan sos, minyak zaitun dan perban yang berbeza, tetapi sos marinara biasa adalah apa yang anda akan benar-benar menulis tentang rumah.

VIDEO: Jessica Seinfeld Mudah, No-Fail Resipi untuk Fettuccine Al Limone

Haydon nampaknya melabur kira-kira $ 1 juta dalam Rao’s Specialty Foods ketika dia memberi 30 peratus kepentingan dalam syarikat itu. Jadi apabila syarikat itu dijual pada tahun 2017 untuk $ 415 juta yang sejuk, keluarga Haydon mendapat banyak wang tunai. InStyle telah menjangkau wakil Vanessa dan Rao untuk memberi komen.

BERKAITAN: Siapa Adakah Vanessa Trump? Bekas Donald Jr. Digunakan untuk menjadi Model

Dipotong hingga Mac 2018, dan Vanessa Trump memfailkan perceraian dari Donald Jr. Ia tidak bertanding, yang bermaksud dia tidak melawannya dengan wang. Kini, Donny mencari untuk mengetahui betapa mantannya bernilai. Mengikut Berita Harian New York, pada 27 April, “tuntutan defendan untuk penyata nilai bersih” telah difailkan bagi pihak Donald Jr di Mahkamah Agung Manhattan. Pada asasnya, dia ingin tahu berapa banyak wang bekas isterinya.

Mungkin dia mencari untuk mendapatkan sos khas itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map