Victoria Beckham Menendang Semuanya dengan BFF Eva Longoria dalam Snap Instagram ini

Tunduk! Victoria Beckham menendangnya sekali lagi dan membuktikan dia adalah ratu stiletto muktamad.

Semasa malam gadis bergaya fesyen maven dengan BFF Eva Longoria di Festival Filem Cannes, para wanita memutuskan bahawa mereka memerlukan sedikit rehat dari berdiri di belakang mereka sepanjang hari dan mendokumenkan masa di Instagram. Berpakaian dalam lompat hitam dan putih, Beckham, 42, menunjukkan kelenturan gila dalam foto itu dengan menaikkan satu kaki di stiletto, tentu saja di udara sementara Longoria, 41, dalam jumlah belakang, lounge di belakang dari sofa hotel dan sepakan belakang tumit. Posh Spice dengan tepat menggambarkan gambar itu, “tendangan tinggi di Cannes X I <3 @EvaLongoria. Good Night Cannes."

Tendangan tinggi di Cannes X I ❤️ @ Evalongoria Selamat malam Cannes X #Girlsgirl x ���� VB

Foto yang disiarkan oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

RELATED: Lihat Semua Instagram Terbaik dari Festival Filem Cannes 2016 (So Far)

Adakah ini kelihatan biasa? Nah, itulah kerana pereka itu menyiarkan snap yang sama pada bulan Mac sendiri yang berbaring di sebuah hotel di Hong Kong dengan kaki kakinya yang bertenaga juga di udara.

Ia menakjubkan apa yang boleh anda lakukan dalam culottes … kelas-kelas balet yang berbayar! Terima kasih @edwardbarsamian dan @voguemagazine! Kisses dari LA x vb

Foto yang disiarkan oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

Rahsia di belakang bekas penyanyi Spice Girl yang fleksibel? Dia menulis, “Sungguh luar biasa apa yang boleh anda lakukan dalam culottes … kelas-kelas balet yang berbayar!”

Lupakan peluh dan roti lapar-hanya Posh yang boleh membuat tinggal di dalam dan menendang kembali kelihatan bergaya ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map