Victoria Justice Tumpahan 7 Rahsia dari The Show Rocky Horror Picture Set

Victoria Justice mungkin menjadi terkenal kerana peranannya pada Nickelodeon Zoey 101 dan Berjaya, tetapi bintang berusia 23 tahun secara rasminya sudah dewasa. Malam ini, dia kembali ke TV Show Picture Kisah Rocky, dibintangi sebagai Janet Weiss yang baru terbentuk seksual dalam pembuatan semula Fox dari klasik kultus 1975.

Evolusi Janet-yang digambarkan oleh Susan Sarandon dalam filem asal-dari naif ke keadilan yang membenarkan keadilan untuk menerokai sisi yang sama sekali baru di layar. Dan apabila dia berhenti InStylePejabat New York pada minggu ini, Justice mendedahkan bahawa dia lebih bersedia untuk melangkah masuk ke dalam pakaian ikonik dan baju-baju ikoniknya walaupun dia membuat sedikit persediaan untuk berbuat demikian. “Saya melakukan beberapa tambahan tambahan semasa penggambaran filem ini,” katanya.

Selain menaikkan rutin gimnya, Hakim mendapati dirinya sedang mencium ciuman dalam air, menyaksikan a sangat Kejam NSFW ditetapkan, dan mencubit dirinya semasa menyanyi Rocky HorrorLagu ikonik semasa pucuk lewat malam.

BERKAITAN: Laverne Cox, Victoria Justice, dan Lebih Banyak Membawa Glamor ke Show Picture Kisah Rocky Premiere

Jadi teruja untuk berkongsi “Toucha, Toucha, Toucha, Sentuh Saya” dari @rockyhorrorfox dengan anda. Kini boleh didapati di iTunes & @applemusic! (pautan dalam bio) �������� �������� �� #rockyhorror

Foto yang disiarkan oleh Victoria Justice (@victoriajustice) pada

Tekan mainkan pada video di atas untuk mengetahui tujuh rahsia yang ditumpahkannya dari set dan lagu ke Fox malam ini pada jam 8 malam. ET untuk melihatnya dalam tindakan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map