Vidal Sassoon’s Latest DIY Hair Color Kit Hanya Boleh Berikan Stylist Anda Beberapa Pertandingan

Tidak terdengar seperti elitis warna rambut, tetapi apabila seseorang melukis pekerjaan DIY, anda boleh biasanya beritahu ia adalah perbuatannya sendiri dengan warna rata, nada gelap, dan kekurangan bersinar sebagai penunjuk utama.

Walaupun memegang kotak warna dari kedai ubat mungkin kelihatan seperti cara untuk menjimatkan masa dan wang pergi ke salun, lebih kerap daripada tidak, kita biasanya akan mengganggu colorist kami untuk membaiki kerosakan selepas kerja yang dibongkar, tetapi pelancaran terbaru Vidal Sassoon hanya mungkin pengubah permainan. Dengan kaedah dan alat yang sama menggunakan colorist anda di salun, Salonist Vidal Sassoon adalah cukup mudah untuk sesiapa sahaja untuk menguasai.

PHOTOS: Combat Dry Winter Hair dengan Rawatan Conditioning Deep ini

Daripada sebotol pewarna tunggal untuk seluruh kepala anda, kit termasuk dua warna koordinat — satu untuk akar anda, dan satu untuk jangka pertengahan anda dan berakhir — untuk menyebarkan kesan campuran, multidimensi yang anda perlukan sebaliknya pelantikan untuk dicapai. “Lebih 80 peratus wanita yang mewarnakan rambut mereka di rumah memohon satu formula untuk keseluruhan kepala mereka,” kata Duffy, selebriti rambut selebriti InStyle. “Kebanyakan ahli hairstyle merawat akar dan panjang rambut secara berbeza untuk mendapatkan warna yang dicampur, dan penuh kedalaman dan nada yang kaya.”

Memohon dua warna berbeza ke kepala anda mungkin terdengar seperti resipi untuk bencana, tetapi sains di belakang Salonist menyokong teknik. Pasukan Vidal Sassoon meneliti gentian rambut, struktur, dan sifat permukaan untuk memastikan setiap formula adalah tepat, dengan versi pekat untuk merawat akar yang tidak pernah dicelup dan kepingan koordinat untuk menutup seluruh rambut anda.

BERKAITAN: Cara Membuat Profesional Warna Rambut Di-Rumah

Jika anda telah menghiasi rambut anda sendiri sebelum ini, teknik ini tidak terlalu berbeza dengan rejim biasa anda. Mulailah dengan helai yang tidak dibasuh, kemudian gunakan mangkuk pencincang dan berus yang disertakan untuk menyapu pada krim warna kaya yang dirumus khas untuk kawasan akar. Sebaik sahaja mahkota anda telah ditutupi, campurkan serum (langkah 2) dengan baki warna dalam mangkuk untuk mengubah campuran ke dalam sayu, kemudian tudung pada pertengahan panjang anda dan berakhir dengan emulsi.

Asal-usul berwarna sebelum ini cenderung menjadi lebih poros dan menyerap lebih banyak pewarna daripada seluruh batang rambut, tetapi kerana glasenya lebih ringan, anda tidak perlu bimbang untuk mencipta kesan yang terlalu gelap. Angkat kit Vidal Sassoon Salonist untuk $ 14 di kedai ubat di seluruh negara mulai sekarang (vidalsassoon.com untuk lokasi), dan tonton hashtag #NewYearNewHair anda menjadi topik tren.

PHOTOS: Ke dalam Gelap: Warna Rambut yang Paling Cantik untuk Musim Sejuk

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 54

map