Video: Bagaimana Mendapatkan Arnab Terkejut Sarah Jessica Parker

Sama ada anda bercakap mengenai gaya, keahlian rekaan kasutnya, atau fizikalnya yang luar biasa, satu perkara yang pasti: Sarah Jessica Parker adalah kalah mati. Dan sementara kita hanya berharap satu hari dapat meniru kebolehannya yang tidak dapat dibandingkan, satu perkara yang kita boleh sebenarnya dapatkan tangan pembunuhnya.

BERKAITAN: Cara Dapatkan Tubuh Seperti Jennifer Lopez

Kami meminta bantuan jurulatih Parker, Anna Kaiser dari AKT InMotion, untuk memberi kita rendah ke atas bagaimana untuk menaikkan bisep, bahu dan belakang kami seperti SJP sendiri. Tonton klip penuh di atas, tetapi peringatkan-langkah ini bukan untuk pengsan hati. Tetapi hey, apa-apa untuk mendapatkan kami senjata seperti Seks dan Kota bintang, betul?

BERKAITAN: Gigi Kecergasan Bergaya untuk Mendapatkan Anda Tergerak

Dan jika anda berminat untuk senaman SJP penuh, tempah kelas di AKT untuk sesi penuh tubuh yang akan membuatkan anda berpeluh dan kencang. Atau bagi mereka yang tinggal di luar N.Y.C., beli AKT DVD jenama baru untuk mendapatkan senaman dari rumah anda sendiri. Percayalah, anda tidak akan menyesalinya.

BERKAITAN: Cara Dapatkan Kaki Seperti Sarah Jessica Parker

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 73

map