Video Bikini-Clad Zendaya Akan Membuat Anda Tertawa Keras

Ia rasmi: Zendaya kelihatan baik tidak kira apa dia lakukan-malah menjerit. Pelakon itu kini sedang bercuti di Brazil, di mana dia pergi ke Instagram untuk berkongsi video yang terlalu lucu tentang dirinya yang melontar fit mini dengan menjerit dan enggan masuk ke dalam kolam renang.

Dalam klip itu, Zendaya menampakkan bodanya yang bodoh (serius, sudahkah anda melihat abahnya?) Dalam bikini tali pinggang dua keping logam, rambutnya mengalir ke bahunya. Dan walaupun dia tidak banyak berkata dalam klip itu, tindakannya lebih kuat daripada perkataan. Ketika berdiri di pinggir kolam yang indah yang menghadap ke laut (#jelas), bintang Disney Channel berteriak kepada teman-temannya yang mendorongnya untuk melompat ke dalam air sebelum dia berjongkok untuk melakukan menyelam. 

“Apabila air sangat sejuk dan semua orang cuba untuk mendapatkan anda … tetapi anda hanya bertindak seperti berusia 8 tahun mengenainya,” katanya menerangkan video itu dengan emojis ketawa dan emois bendera Brazil. Hei, kami sudah semua ada di sana, Zendaya. 

Apabila air sejuk dan semua orang cuba untuk mendapatkan anda masuk … tetapi anda hanya bertindak seperti berusia 8 tahun tentang itu

Video yang disiarkan oleh Zendaya (@zendaya) pada

BERKAITAN: Beyoncé kelihatan seperti Zendaya dalam Photo Backstage ini

Semalam, dia ‘menangkap gambar cermin dirinya dalam bikini yang sama-bitsy, yang menunjukkan keluknya ke T (lihat di sini). Ini adalah untuk berharap terdapat lebih banyak foto dari kekosongannya yang akan datang. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 7 =

map