Video Eksklusif: Pembuatan Kostum Broadway Baru Evita

[vodpod id = Video.16358397 & w = 640 & h = 385 & fv =% 26rel% 3D0% 26border% 3D0% 26]

Evita kembali ke Broadway! Muzik mengenai bekas bekas wanita Pertama Argentina – yang pernah digambarkan oleh Madonna dalam adaptasi filem 1996-dibuka di Great White Way minggu lepas. Dalam kebangkitan ini, terdapat dua momen besar penonton yang menjadi mangsa: Pertama, bila Ricky Martin, yang memainkan Che, suara kelas pekerja negara, tiba di pentas. Dan kedua, ketika Eva Peron, dimainkan oleh Elena Roger-yang pertama Argentina untuk mengambil peranan di Broadway-langkah untuk menyanyi nombor muzik yang paling berkuasa dan tidak dapat dilupakan, “Jangan Cry for Me Argentina.” (Sebenarnya dia tidak pernah meninggalkan mereka!) Di tempat kejadian, Roger berdiri sendiri di balkoni, menyelubungi gaun putih yang tersendiri yang diliputi dalam lebih daripada 160,000 kristal Swarovski, tafsiran seorang Kristian Dior yang merangka tokoh politik yang pernah memakai. “Matlamat kami bahawa dia akan menyala seperti bintang pada waktu malam,”Kata Barry Doss, pereka pakaian bersekutu pengeluaran. Dan dia tidak! Tontonlah pandangan pertama yang eksklusif pada pembuatan reka bentuk berhenti ini di atas. Untuk melihatnya dalam tindakan, lawati evitaonbroadway.com untuk tiket.

Plus, ini bukan satu-satunya kebangkitan yang terkenal! Lihat bintang menggambarkan Marilyn Monroe di galeri.

LEBIH:  • Hollywood Memandang Jalan Putih yang Besar • Lihat Bintang Lebih di Peringkat Broadway! • Prestasi Paling Tidak Dilupakan Ricky Martin

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 15

map