Video “Keluarga Feud” Jay-Z Dibungkus Dengan Wanita Yang Berkuasa-Dan Ia Bukan Hanya Bey dan Biru

Barisan bintang dalam video muzik terbaru Jay-Z bukanlah jenaka.

Walaupun sebahagian besar daripada kita pada awalnya terkejut dengan perbuatan Beyoncé dalam video “Keluarga Feud”, dia jauh dari satu-satunya wanita yang berkuasa dalam naratif itu. Anda mungkin perlu mengambil nafas sebelum anda membaca senarai ini. Sedia? Filem ini juga memaparkan Mindy Kaling, Brie Larson, Rosario Dawson, Janet Mock, Jessica Chastain, Thandie Newton, Constance Wu, Rashida Jones, Niecy Nash, dan Susan Kelechi Watson.

Kaling memaparkan gambar beberapa wanita kick-ass ini, dengan kata “Tiada siapa yang menang apabila keluarga itu bertikai.

Tiada siapa yang menang apabila keluarga itu bertengkar �� Video muzik Keluarga Feud sekarang di Tidal diarahkan oleh @ava #jayz

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mindy Kaling (@mindykaling) pada

Dalam masyarakat futuristik Jay-Z, wanita-wanita yang menakjubkan ini adalah “Founding Mothers” yang membentuk kerajaan. Seperti yang anda harapkan, Internet benar-benar menyukai melihat wanita dari semua kaum dan warisan mempunyai kerusi di meja, memberikan tepuk tangan berdiri maya kepada pengarah Ava DuVernay.

Mengulas mengenai adegan Ibu Pengasas, DuVernay menulis bahawa “Saya percaya pada kuasa kita dan saya menghargai artis-artis dinamik yang datang pada hari Sabtu untuk mewakili semua jenis wanita di meja Tidak kerusi SEMUA SEPATU!”

Video “Feud Family” sangat ikonik-kita tidak akan gila jika DuVernay menjadikannya filem panjang!

Video penuh adalah sekarang di Tidal. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map