Walaupun Rumor, Ibu Bapa Meghan Markle Akan Terlibat dalam Pernikahan Diraja-Bagaimana Ini

Ketua-ketua popular seperti Prince William dan Kate Middleton jelas akan berada di perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle pada 19 Mei, tetapi spekulasi banyak mengelilingi kehadiran satu puak: Markel.

Namun pada hari Jumaat, setiausaha akhbar Putera Harry Jason Knauf mengeluarkan kenyataan yang menyediakan kemas kini yang sangat teliti menjelang hari besar mereka. The takeaway? Ia akan menjadi urusan keluarga penuh.

Meghan Markle
Max Mumby / Indigo / Getty Images

“Perkara pertama yang ingin saya kongsikan adalah bahawa Putera Harry dan Cik Markle sangat sabar untuk menyambut ibu bapa Markle ke Windsor untuk majlis perkahwinan,” kata kenyataan itu. Pada dasarnya, Thomas Markle dan Doria Ragland akan tiba di U.K. seminggu sebelum perkahwinan dan akan menghabiskan masa dengan Queen Elizabeth, Putera Philip, Putera Charles, Camilla (Duchess of Cornwall), Putera William, dan Kate Middleton.

Bukan sahaja keluarga Markle akan menyambut kerabat diraja, tetapi mereka juga akan mengambil bahagian dalam majlis perkahwinan. Ragland, ibu Meghan, akan menyertai dia dalam kereta dalam perjalanan ke Windsor Castle pagi itu, sementara ayahnya akan berjalan di lorong di Kapel St. George. “Cik. Markle sangat gembira kerana mempunyai ibu bapanya di pihaknya atas peristiwa penting dan bahagia ini, “kata kenyataan itu.

BERKAITAN: Inilah Kapan dan Bagaimana Anda Boleh Mengawasi Perkahwinan Diraja

Bagi pihak Putera Harry, suspek biasa-termasuk beberapa tetamu yang mengejutkan-akan dimasukkan. Kami sudah tahu bahawa Putera William akan menjadi Lelaki Terbaik, tetapi sekarang kami telah mengetahui bahawa adik-beradik Putri Diana akan hadir, dengan Lady Jane Fellowes untuk memberikan bacaan dalam memori Diana lewat.

Berita itu datang berikutan khabar angin dan laporan bahawa Markle pada dasarnya menoleh ke belakang keluarganya. Berhubung baru-baru ini menerbitkan surat tulisan tangan Markle’s half-brother, Thomas Markle Jr., menulis kepada Putera Harry di mana dia menyuruh diraja untuk menunda perkahwinan. Sebagai Orang Walau bagaimanapun, laporan Meghan dan Harry mempunyai telah berhubung dengan ibu bapanya sejak beberapa bulan yang lalu. Harry dilaporkan meminta Ragland, yang telah menikah dengan Thomas Markle sehingga tahun 1988, untuk kebenaran sebelum muncul pertanyaan itu.

Walaupun ibu bapanya mengeluarkan kenyataan bersama mengatakan mereka “sangat gembira” mengenai berita pertunangan, ahli keluarga lain tidak begitu yakin. Begitu juga kepada Thomas Markle Jr., saudara perempuan Meghan Samantha Markle sebelum ini telah bercakap tentang pengorbanan yang mereka dakwa bapa Markle mengambil untuk menaikkan Meghan.

BERKAITAN: Putera Harry Akan Memisahkan Tradisi Diraja dengan Cincin Perkahwinannya

Pada bulan Disember, dia mempertahankan bapanya selepas Putera Harry memanggil keluarga bangsawan bahawa Meghan “tidak pernah mempunyai.” “Dia mempunyai keluarga besar. Dia selalu buat. Ayah kami sangat hebat dan mengorbankan diri sendiri, “katanya. “Kami membuatnya supaya dia mempunyai dua buah rumah. Betul! “

Drama ini terdengar seperti sesuatu dari Temui Ibu Bapa, versi diraja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 23

map