Wang Terburuk Fran Drescher Pernah Menghabiskan? Pelajaran Diction To “Fix” His Iconic Voice

Dalam ingatan saya, soundtrack sejagat ke mana-mana bilik hidup ’90s adalah Fran Drescher berkhotbah maxim kosmetik yang dipersoalkan dalam aksen Queens tebal Nanny itu. Alter ego Fran Fine-yang dia datang bersama ketika menjaga anak perempuan Twiggy yang berumur 12 tahun (lebih banyak di bawah) -dengan ikonik tambahan, dari rambutnya yang besar dan almari pakaian keras, untuk ketawa staccato dan sikap IDGAF. Sukar untuk mempercayai bahawa pada awal kerjayanya, Drescher, kini berusia 60 tahun, mengambil pengajaran pelajaran untuk “memperbaiki” suara yang membuatnya terkenal. Syukurlah, ia tidak berfungsi.

Ketika sitkom berakhir pada tahun 1999, Drescher mula menggunakan suaranya-pertama kali secara senyap-senyap, kini lebih kuat-untuk mengkritik Washington, yang menimbulkan pelbagai radikal (kata-kata) dan menyatakan dirinya sebagai anti-kapitalis. “Saya tidak berdoa kepada tuhan wang,” kata Drescher kepada saya. “Saya rasa perlu ada kebangkitan di abad ke-21 ini, di mana kita mula menyedari bahawa kapitalisme telah mengamuk.” Untuk itu, dia telah menjadi usahawan dari zaman muda; sementara dia tidak pernah kenal, pada 13, Drescher berbohong tentang usianya untuk mendapatkan pekerjaan di pasar raya. Dia kemudian menghadiri sekolah kosmetologi untuk menjadi pendandan rambut dan digunakan untuk memotong rambut Dennis Quaid.

BERKAITAN: 50 Wanita Badass yang Mengubah Dunia

Sama ada kepercayaan politiknya membuat anda menaikkan kening anda atau berdagang pin Bernie Bro anda untuk Drescher 2020 (dia mengusik cita-cita pejabat awam pada masa lalu), sukar untuk tidak mengagumi keghairahan yang dipecatnya untuk keadilan sosial. Beliau menggambarkan kerajaan kita sebagai “sembelit dengan ego” dan telah dipeluk sebagai sekutu sengit kepada komuniti LGBTQ +. Selepas bekas suaminya / semasa BFF /The NannPencipta bersama Peter Marc Jacobson keluar sebagai gay-asas persembahan mereka Selamat Bercorak-Drescher menjadi menteri yang ditahbiskan dan merasmikan perkahwinan sejenis. Jauh sebelum pergerakan #MeToo, dia bercakap mengenai hidupnya yang ganas, serangan seksual di rumahnya pada tahun 1985, serta PTSD yang diikuti, dan menjadi utusan khusus Jabatan Negara untuk kesihatan wanita.

Sekarang, fokus utama Drescher sebagai aktivis di atas dasarnya, Cancer Schmancer, lahir dari pertempurannya sendiri dengan kanser rahim. Setelah mencari diagnosis selama dua tahun, beliau mengasaskan organisasi yang mengadakan pemungutan dana tahunan Cabaret Dinner Cruise tahunan di New York City awal minggu ini-untuk mengubah cara kita berfikir tentang penjagaan kanser dan menumpukan lebih banyak sumber untuk pencegahan dan pengesanan awal. Dengan pemulihan di belakangnya, Drescher juga meletakkan lebih banyak masa skrin, sebagai watak berulang City Broad (dia adalah ibu saudara eksentrik Ilana, dan kimia mereka adalah ajaib) dan bintang pada musim panas ini Hotel Transylvania 3. Dia juga menulis muzik Broadway.

Saya suka yang ini! CD Greene pakaian cetak haiwan #classicnannyfine

Satu jawatan yang dikongsi oleh Fran Fine Fashion (@whatfranwore) pada

Di sini, Drescher membentangkan tentang pengajaran wang yang paling besar yang dia ambil dari perceraiannya, apa yang dilakukan oleh seorang anti-kapitalis, dan mungkin satu hari Nanny reboot dia dan Jacobson sudah mula bercakap tentang.

Mengenai pembiaya kewangannya … Saya berasal dari latar belakang praktikal yang sangat wilayah. Ayah saya bekerja dua pekerjaan ketika saya dewasa, dan saya telah bekerja sejak saya berumur 13 tahun, ketika saya membuat pesanan ulang tahun saya untuk bekerja di supermarket. Saya tidak pernah mahu menjadi beban kepada keluarga saya. Saya bekerja di kedai pengambilan ayam. Saya bekerja di sebuah pasar raya. Saya bekerja di kedai pakaian. Saya sangat menghormati wang, dan saya juga suka berkongsi.

Pada suara yang terkenal … Ibu bapa saya ditanya sama ada saya selalu berbunyi seperti ini, dan ibu saya-hampir suara yang sama-berkata, “Kami tidak pernah tahu dia telah “Tetapi saya mempunyai guru di sekolah menengah yang berkata,” Anda benar-benar perlu belajar bagaimana bercakap kurang New York jika anda mahu membuatnya. “Saya mendengar bahawa sekali lagi apabila saya mula membuatnya sebagai komedienne . Pada ketika itu, saya sebenarnya mengambil kelas diction. Tetapi saya tidak dapat menahannya dan menjaga keperibadian saya, ditambah saya ditubuhkan sebagai pelakon komik yang cantik dan lucu dengan suara lucu.

Pada pertunjukan pertamanya … Sama ada komersial bir atau komersil McDonald’s. Saya lakukan mereka kembali ke belakang. Saya bekerja sebagai tambahan sebelum itu. Kemudian saya mendapat Demam malam Sabtu.

Mengenai kerjaya ringkasnya sebagai pendandan rambut … Saya menamatkan sekolah kosmetologi dengan penghormatan. Saya akan pergi pada waktu petang, supaya ia tidak mengganggu audition saya. Saya selalu suka melakukan rambut. Walaupun ketika saya di sekolah menengah, saya memotong rambut orang. Saya fikir jika tindakan tidak berfungsi, saya boleh menjadi Vidal seterusnya Sassoon. Saya tidak pernah berfikir tentang bekerja di kedai tempatan di Queens; Saya fikir membina empayar. Saya bekerja di hujung minggu di Brooklyn, tetapi kemudian saya berpindah ke LA untuk menembak American Hot Wax dan tidak pernah ditinggalkan, jadi saya hanya memotong rambut manusia sebagai nikmat. Saya memotong rambut Dennis Quaid, rambut David Caruso. Mereka akan datang ke rumah saya.

BERKAITAN: Sejarah Panjang Pengawal Bethenny Frankel-dan Kesilapan yang Kosnya Berjuta-juta

Menyambut kami ke-39 dan ke-45 bersama pusat bandar! Selamat hari ini w bestie & soulmate … ❤️

Jawatan yang dikongsi oleh Fran Drescher (@officialfrandrescher) pada

Apabila kembali bekerja selepas serangannya … Saya telah ditempah untuk menembak filem komedi tidak lama selepas itu, dan saya tidak berasa seperti lucu, tetapi saya memerlukan wang itu dan kita perlu meneruskan dengan perkara-perkara. Ia terasa sangat terapeutik, tetapi saya masih ingat saya agak gugup tentang bersendirian di bilik persalinan. Ia membuat saya tidak selesa dengan diri saya sendiri. Saya memulakan terapi pada tahun-tahun yang lalu, dan itu adalah perjalanan yang sangat positif.

Pada Nanny ituCerita asal gila … Saya telah dijemput untuk melawat seorang teman wanita di Perancis. Ini adalah peristiwa penting bagi saya untuk pergi ke Eropah tanpa suami saya sendiri. Ia sukar untuk mendorong diri saya, tetapi saya lakukan. Dan alam semesta telah memberi ganjaran kepada saya dengan duduk di sebelah presiden CBS pada waktu di pesawat. Saya berkata, “Anda perlu mendengar idea-idea saya dan Peter.” Dia adalah penonton yang ketara-di manakah dia akan pergi? Sembilan setengah jam kemudian dia berkata, “Baiklah. Beri pejabat saya panggilan, dan kami akan mengadakan mesyuarat. “Pada teman wanita saya, dia mempunyai dua kanak-kanak kecil ini yang tidak pernah berhenti berteriak dan menangis. Jadi [teman wanita lain] di London, Twiggy, menjemput saya untuk melawat. Semasa dia bekerja, saya pergi ke bandar dengan seorang anak perempuan berusia 12 tahun. Dia mahu kembali ke rumah kerana kasutnya cedera, tetapi saya memberitahu dia bahawa saya tidak akan melakukannya. Saya berkata, “Langkah di belakang mereka.” Dia berkata, “Saya akan memecahkan mereka.” Dan saya berkata, “Letakkan mereka.” Hubungan itu sangat lucu kerana saya tidak memberitahunya apa yang baik untuknya ; Saya memberitahu dia apa yang baik untuk saya. Saya memanggil Peter malam itu dan berkata, “Saya fikir saya mempunyai idea untuk CBS; apa yang anda fikirkan mengenai spin pada Bunyi muzik, tetapi bukannya Julie Andrews, saya datang ke pintu? “Kami berjalan dengan satu barisan itu dan menciptanya di tempat kejadian.

Mengenai apa yang berubah selepas itu Nanny ituKejayaan … Kita tidak perlu bangun pada waktu malam, bimbang tentang bagaimana untuk membayar bil, dan kami biasa melakukan perkara itu, dengan memikirkannya hingga sen terakhir.

@endbraincancer w @cancerschmancer menahan diri dari meletakkan telefon bimbit dan telefon tanpa kabel ke telinga anda!

Jawatan yang dikongsi oleh Fran Drescher (@officialfrandrescher) pada

Mengenai pelaburan … Berkembang, ayah saya suka pasaran saham, jadi saya biasa, tetapi Nanny itu adalah di mana wang itu akan datang secara konsisten, dan ia perlu diletakkan di suatu tempat, jadi ketika kami menubuhkan portfolio kami. Saya suka hartanah dan seni, dan saya suka melabur dalam infrastruktur bandar dan negeri dan syarikat hijau.

Mengenai apa yang dia pelajari mengenai wang dari perceraian … Wang boleh menjadi perkara yang sangat toksik. Apabila Peter dan saya berpecah, kita berpisah dengan 50/50. Saya cuba melakukannya dengan segala-galanya dan semua orang.

Mengenai tawaran potensial untuk pejabat … Saya tidak tahu sama ada saya akan benar-benar berlari kerana saya berfikir bahawa tekanan akan terlalu banyak di dalam badan saya, dan itu sesuatu yang saya pelajari untuk menjadi perhatian. Menggunakan selebriti saya dan memanfaatkan media sosial untuk membantu mendedahkan ketidaksamaan mungkin menjadi forum yang lebih baik untuk saya, bukannya cuba melalui sistem yang pecah. Saya sebenarnya menggalakkan orang ramai untuk memintas Washington kerana itu bukan di mana kita benar-benar akan mencari perubahan. Ia terlalu tersekat dengan ego dan jiwa yang telah dibeli dan dijual.

Pada splurges yang paling kerap … Refleksologi sekurang-kurangnya seminggu sekali. Perjalanan. Dan saya sentiasa menyimpan tab mandi panas saya. Makanan organik dan sihat dan barangan penjagaan diri. Saya tidak akan meluangkan sebarang kos untuk menjadi sihat.

BERKAITAN: Apa Susan Sarandon Belajar Daripada Duped Out Of Money

18 tahun Ulang Tahun Wellness @cancerschmancer

Jawatan yang dikongsi oleh Fran Drescher (@officialfrandrescher) pada

Mengenai bagaimana dia menyelamatkan … Saya tidak membazir makanan. Saya tidak suka berbual, sama ada semua watak saya kelihatan seperti itu. Saya memandu kereta tahun 2001, dan saya suka.

Mengenai perniagaan penjagaan kesihatan … Di Schmancer Kanser, kami mengubah pesakit menjadi pengguna perubatan dan mengajar anda untuk memperkasakan diri anda, jadi anda boleh menjadi rakan kongsi yang lebih baik dengan doktor anda. Wanita cenderung mengabaikan [masalah kesihatan] kerana mereka meletakkan begitu banyak perkara lain seperti keluarga, dan kami mencuba dan merekodkannya untuk mengetahui bahawa ia adalah kepentingan terbaik keluarga mereka [menjaga diri mereka].

Derma kepada Schmancer Kanser di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map