Wanita Cerita Seram Amerika: Pertunjukan Menakjubkan Mendedahkan Musim Kegemaran Mereka Pertunjukan

Siapa yang lebih baik merayakan Halloween dengan bintang-bintang berbakat yang menakutkan Cerita Seram Amerika: Show Freak? Nah, itulah yang sebenarnya Menonton apa yang berlaku secara langsung tuan rumah Andy Cohen melakukan pada malam Khamis apabila dia menyambut Emma Roberts, Angela Bassett, Sarah Paulson, dan Kathy Bates dalam pertunjukannya.

Para wanita dari AHS: Show Freak menjawab soalan dari peminat memanggil, termasuk orang yang ingin tahu tentang apa musim kegemaran mereka telah menjadi setakat ini. Bates, yang memainkan peranan Eskander berkata semasa Show Freak musim sebenarnya adalah kegemarannya. (Dia juga menyatakan bahawa dia suka bermain Lady Bearded musim ini yang paling banyak.) Paulson, sebaliknya – yang mengenakan pakaian Jill Stuart biru yang indah-berkata dia memuja musim kedua, Suaka, walaupun Bates “membencinya.”

PHOTOS: Keadaan Emma Roberts Terbaik Pernah

Sebaliknya, Bassett (yang kelihatan sempurna dalam jumpsuit merah jingga panas dipasangkan dengan tumit Prada) dan Roberts (kelihatan manis dan bergaya dalam pakaian polka dot Dolce & Gabbana) yang dipersetujui Coven menjadi musim kegemaran mereka. “Itu kerana kami berdua [itu]!” Roberts berkata dengan ketawa.

Semak keseluruhan klip dengan AHS ensemble di sini:

BERKAITAN: Tonton Clip Creepy dari Cerita Seram Amerika: Show Freak!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 6

map