Wardrobe.NYC Memberi Mewah Belanja Rawatan Langsung kepada Pengguna

Dalam tempoh lima tahun yang lalu, label langsung kepada pengguna telah menjadi percubaan runcit kepada model perniagaan yang paling pesat berkembang fesyen. Dan apabila memilih antara yang tidak telus secara radikal, bersifat etika, yang direka bentuk dalam musim-masukkan jargon buzzy memilih anda di sini-syarikat baru melancarkan setiap hari, pembeli mula mencari sesuatu yang memotong melalui bunyi.

VIDEO: Semuanya Anda Perlu Tahu Mengenai Sukan Musim Sejuk 2018

Wardrobe.NYC bersedia untuk melakukan itu. The brainchild dari pereka Australia Josh Goot dan rakannya (dan seniman), stylist Christine Centenera, label membawa pengeluaran bijaksana dan markup harga percuma untuk dasar-dasar mewah. Tetapi inilah sentuhan: Semua pakaian dijual secara eksklusif dalam mini “koleksi” empat atau lapan gaya yang boleh ditukar ganti (yang 9,99 kali dari 10, juga bekerja dengan segala yang lain yang anda miliki). Matlamat? Untuk menghidupkan almari pakaian saya yang tidak mempunyai apa-untuk-pakai ini dengan pembelian impuls ke dalam almari pakaian yang padat.

Almari pakaian NYC - Embed - 1
Jackie Nickerson

Hari ini menyaksikan penampilan pertama duo itu, “Edisi 01.” Benar kepada kurang kredo, empat baris kapsul pertama (pasangan masing-masing untuk lelaki dan wanita, berharga $ 1,500 dan $ 3,000) adalah kecil tetapi dipenuhi dengan semacam keperluan yang sempurna, ia akan mengambil selamanya untuk mencari dari kedai-kedai yang berasingan, seperti oxford putih abadi dan yang paling panjang, cukup-untuk-tuck-in crewneck tee.

Almari pakaian NYC - Embed - 2
Jackie Nickerson

“Ia merupakan penyelesaian yang dipertimbangkan secara cohesif yang memberi tumpuan kepada kemewahan tanpa berlebihan,” kata Centenera dalam kenyataannya. “Potongan-potongan ini adalah asas almari pakaian saya dan memaklumkan bagaimana saya berpakaian setiap hari.”

Almari pakaian NYC - Embed - 3
Jackie Nickerson

Beli potongan di sini, seperti ditembak oleh jurugambar seni halus Jackie Nickerson, dan banyak lagi di Wardrobe.NYC.

Almari pakaian NYC - Embed - 4
Jackie Nickerson
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map