Warna Rambut Baru Emma Watson Adalah Shade Fall Perfect

Satu hari lagi, satu lagi kerja pewarna. Emma Watson adalah celeb terbaru untuk memeluk palet warna gelap yang kaya dengan gaya rambut mereka dengan mengemas warnanya dengan warna cokelat coklat yang mendalam dengan beberapa sorotan multidimensi. Dari pixie berambut pirang yang kotor, hingga panjang, helai si rambut coklat keriting, kami telah melihat Watson membuat makeover rambut dramatik sebelum ini, tetapi perubahan yang halus ini menegaskan bahawa sedikit sekali boleh pergi jauh.

Pemain berusia 26 tahun itu Si Cantik dan Si Hodoh aktres dan Duta Muhibah Global Wanita PBB mengambil naungan barunya ke Muzium Manfaat Filem Seni Moden yang menghormati Tom Hanks malam tadi di New York City. Watson mungkin memakai rambutnya di updo longgar dengan beberapa helai telunjuk yang ditinggalkan di bahagian depan, tetapi kami sanggup bertaruh bahawa naungan barunya akan kelihatan sama seperti gaya yang bergaya dalam gelombang windswept.

Emma Watson Hair Transformation - Embed
Nicholas Hunt / WireImage

BERKAITAN: Emma Watson Menyembunyikan Buku Maya Angelou Sekitar N.Y.C. Sistem Kereta bawah tanah

Lihatlah warna rambut baru Watson di atas, dan klik melalui galeri kami untuk melihat semua transformasi rambut selebriti tahun ini.

VIDEO: Permaidani Merah Terbaik Emma Watson Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 28

map