Warna Rambut Rainbow Katy Perry: Sebuah Retrospektif Foto

Ia adalah masa untuk kemas kini warna rambut Katy Perry yang lain! Ya, sepertinya kita sentiasa melakukan ini, tetapi itu kerana dia sentiasa menukar wajahnya. Perubahan terkini adalah kepulangannya ke hitam hitam, lihat dia memulakan debutnya di Rio de Janeiro perdana filemnya Sebahagian daripada saya: 3D (lihat di atas kanan). “Katy mempunyai tahun penuh warna dan keseronokan, kini dia kembali ke wajahnya yang asli-hitam dan dramatik,“Katanya Rita Hazan, yang mencipta banyak warna berayun penyanyi itu. “Ia berfungsi dengan baik untuknya kerana kulitnya pucat dan mata biru, dan dia masih muda. Dia mempunyai gaya yang menawan dan ia berfungsi dengan personaliti dan rupanya. ” Lihatlah semua warna penyanyi dengan mengklik melalui galeri. Kemudian beritahu kami: Mana warna yang paling anda suka?

LEBIH:• Katy Perry dan Lebih Banyak di Leotard Olimpik • Fakta menarik mengenai Kostum Tour Katy Perry • Video “Wide Awake” Katy Perry

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 77

map