Watch Gwyneth Paltrow’s Daughter Apple Sing and Play Guitar in This Instagram Video

Muzik jelas berjalan di dalam keluarga! Ibu bangga Gwyneth Paltrow menyiarkan video Instagram anak perempuannya, Apple Martin, bermain gitar akustik dan nyanyian-dan ia lebih daripada mungkin membawa anda ke semangat cuti.

Memakai gaun putih dengan lengan malaikat, pengetua kelima Apple menunjukkan dia mewarisi bakat muzik bukan sahaja dari bapanya, pemain depan Coldplay dan gitaris Chris Martin, tetapi juga dari Paltrow sendiri, yang memamerkan gitar suara hebat ketika dia muncul sebagai guru pengganti Holly Holliday dalam musim kedua dan kelima Glee. Dalam klip itu, berusia 11 tahun itu merangkumi “Keegan’s Christmas” oleh band alt-rock Marcy Playground bersama-sama dengan sekumpulan artis muda lainnya (di gitar dan ukulel).

Paltrow menggunakan video yang comel untuk mengucapkan pengikut Instagramnya “Hasrat terbaik dan cinta kepada semua untuk percutian yang bahagia.” Tonton di sini:

Salam sejahtera dan suka kepada semua untuk percutian yang bahagia

Video yang disiarkan oleh Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) pada 18 Disember 2015 pada 3:17 petang PST

BERKAITAN: Gwyneth Paltrow Catat satu penghormatan yang menghormati Daughter Lookalike, Apple

Minggu lalu, Paltrow mencadangkan Apple mungkin bercita-cita untuk menjadi penyanyi / penulis lagu Taylor Swift ketika dia melancarkan pukulan Instagram dari bintang pop yang memeluk Apple dengan kapsyen, “Happy Birthday #taylorswift. Terima kasih kerana menjadi #girlboss itu anda, dan menjadi inspirasi terbesar Apple Martin. “

Happy Birthday #taylorswift Terima kasih kerana menjadi #girlboss yang anda. Dan untuk menjadi inspirasi terbesar Apple Martins.

Foto yang disiarkan oleh Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) pada 13 Disember 2015 pada 2:40 petang PST

Walaupun pelukan dari rakan-rakan keluarga yang juga menjadi selebriti, Martin dan Paltrow cuba untuk memberi anak-anak mereka sebagai kehidupan yang biasa, mungkin menghantar Apple dan saudara lelaki Musa ke sekolah LA mereka di bas sekolah, tidak seperti kebanyakan ibu bapa yang menunjukkan siapa yang mempunyai anak kembar dengan kereta dan pemandu. Semasa penampilan 2014 pada Jimmy Kimmel Live!, Paltrow berkata, “mereka mengambil bas dan kemudian saya mengambilnya di hentian bas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 5

map