Watch Idris Elba Sing Lagu Cinta dalam Suara Chipmunk Sexy di Kotak Mikrofon

Idris Elba terkenal dengan suara yang kaya dan mendalamnya, yang telah dipaparkan dalam filem-filem terkini termasuk The Jungle Book dan Zootopia. Tetapi Jimmy Fallon fikir ia akan menjadi menyeronokkan untuk bermain Box of Microphones, di mana suara Elba akan digitarinya dengan suara yang tidak masuk akal kerana dia menyanyikan lagu yang berbeza pada The Tonight Show pada hari Selasa.

Pelakon kelahiran Inggeris itu adalah permainan dan dimulakan dengan menyanyi “Panda” oleh Desiigner dalam suara tupai atau seperti yang dikatakan Fallon, “seorang tupai agresif.” Kemudian ia adalah giliran Fallon; dia menyanyikan “One Dance” oleh Drake dalam apa yang nampaknya suara paling rendah dan menakutkan yang pernah ada.

Tiba-tiba sudah tiba masanya untuk duet Double Double Double Change, yang bermaksud penonton mengubah bunyi mic sepanjang lagu. Elba memilih duet cinta yang terkenal “Love Endless,” yang pada awalnya dinyanyikan oleh Lionel Richie dan Diana Ross. Ia bermula dengan bunyi yang sangat baik dengan kualiti auto-nada yang sejuk, tetapi kemudian ia menjadi pelik apabila suara mereka menjadi rendah dan akhirnya, mereka hanya berbunyi seperti chipmunks. Tetapi Elba dan Fallon terus tenang dan kelihatan sungguh-sungguh ke dalam mata masing-masing semasa seluruh lagu. “Berikannya kepada Idris Elba semua orang!” kata Fallon pada akhir lagu itu.

BERKAITAN: Idris Elba Menerima Kehormatan Diraja – dan Dia Sangat Melahirkan

Elba sedang berkunjung Star Trek Beyond yang mencetuskan teater pada 22 Julai.

Tonton Elba memainkan Kotak Mikropon dalam klip di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 85 =

map