WATCH: Pencapaian Lady Gaga dari “Juta Alasan” di Victoria Fashion Show Rahsia

Victoria’s Secret cukup baik untuk menyimpan klip-klip video dan petikan dari Fashion Show di teluk sehingga pertunjukan itu sebenarnya disiarkan beberapa minggu selepas rakaman, tetapi peminat Lady Gaga mesti terlalu teruja untuk persembahannya tidak cuba dan dapatkan video sekurang-kurangnya satu pertunjukan dari malam.

Melalui bukti foto, kami melihat bahawa Gaga melakukan beberapa lagu dalam beberapa berbeza, dan belum lagi pakaian yang menakjubkan, dengan satu lagu bahkan lengkap dengan satu set penari sandiwara. Video bocor Gaga yang melaksanakan “Juta Alasan,” memaparkan Ibu Monster berpakaian dalam gaun hitam semata-mata, dengan lengan panjang dan corak mawar merah di seluruh. Dia kelihatan sangat menakjubkan, dan suara cantiknya jelas menawan penonton.

Lagu itu mungkin menjadi lambat, namun model membuatnya berfungsi dengan baik, dalam masa yang tepat dengan pukulan.

RELATED: 6 Behind-the-Scenes Moments You Missed dari 2016 Fashion Show Rahsia Victoria

VIDEO: 15 Tidak dapat dilupakan dari Fashion Fesyen Victoria’s Secret 2012

 

Tonton video di atas untuk mendapatkan rasa pertunjukan, yang akan menyiarkan secara keseluruhannya pada 5 Disember pada pukul 10 pagi. ET pada CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map