Weekend Ulang Tahun ke-50 Cindy Crawford Sebenarnya sebagai Supermodel Sendiri

Lima puluh kelihatan baik-baik supermodel!

Dan apa cara yang lebih baik untuk merayakan Jubli Emas anda daripada percutian tropika ke St. Barths? Suami Cindy Crawford, Rande Gerber membawa dia pergi bercuti pantai yang santai lengkap dengan samudera laut dan acara golf. Pada ulang tahunnya yang sebenar semalam, model itu menyiarkan gambar di Instagram tentang dia dan jamuannya di hadapan sebuah gereja yang menawan, yang menyatakan: “Memiliki @RandeGerber di sebelah saya adalah cara terbaik untuk meraikan.”

Sememangnya dengan hari jadi mani semacam itu, ikon fesyen mendapat ucapan tahniah kepada supermodel. Jurugambar Mario Testino menyiarkan gambar Crawford untuk seri Towelnya yang terkenal semalam-ibu dua kelihatan sempurna (dan berani kita mengatakan tidak bermaya) dalam pukulan. Anak perempuan Kaia juga membawa kepada media sosial untuk mengucapkan selamat datangnya ibunya dari rumah, dengan keterangan gambar melahirkan ibunya dari tahun 1991: “Oh mama yang paling disayangi … Selamat Ulang Tahun kepada orang yang paling cantik yang saya tahu (di dalam dan di luar ). 

BERKAITAN: Lihat Foto Pemotretan Terbaik Cindy Crawford

tps: //

@RandeGerber memancing saya untuk hujung minggu saya ulang tahun! ✈️��

Foto yang disiarkan oleh Cindy Crawford (@cindycrawford) pada

❤️

Gambar yang disiarkan oleh Rande Gerber (@randegerber) pada

Selamat Hari Jadi – Saya suka anda semua!

Gambar yang disiarkan oleh Rande Gerber (@randegerber) pada

Oh mama yang paling sayangi … Selamat Ulang Tahun kepada orang yang paling cantik yang saya tahu (di dalam dan luar).

Foto yang disiarkan oleh Kaia Gerber (@kaiagerber) pada

SERIES SERIES 102, CINDY CRAWFORD. SELAMAT HARI LAHIR!! FELIZ DIA !! #MarioTestino #TowelSeries @CindyCrawford

Gambar yang disiarkan oleh MARIO TESTINO (@mariotestino) pada

Sudah menjadi tahun besar bagi bintang itu, yang memulakan kerjanya Menjadi pada bulan September, yang dikatakannya adalah koleksi imej-imej ikonik dan pelajaran untuk meraikan 50. “Sukar, saya tidak suka nombor-nombor besar tetapi tiba-tiba, hari itu datang dan pergi dan anda suka: Oh tunggu, saya orang yang sama! ‘”Crawford berkata tentang hari lahirnya yang akan datang Selamat pagi Amerika. “Melakukan buku dan meraikan tempat saya dibantu saya, saya rasa tidak mengendahkannya cukup banyak. “Percayalah, hanya ada perkara yang baik di kedai. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map