Whoa, Karlie Kloss Sebenarnya Dibuka Mengenai Boyfriend lama Josh Kushner

Jadi, anda tahu Karlie Kloss-jenis tinggi, berambut perang, a utama supermodel dan Angel Secret Victoria yang lama? Nah, dia telah berkahwin dengan seseorang selama kira-kira enam tahun sekarang, dan anda mungkin pernah mendengar namanya (atau sekurang-kurangnya saudara lelakinya): Joshua Kushner.

Selebriti Attend The Cleveland Cavaliers Vs New York Knicks Game - March 26, 2016
James Devaney / Getty Images

Teman lelaki Karlie adalah seorang ahli perniagaan berusia 33 tahun, dua kali graduan Harvard, dan pengasas bersama Kesihatan Oscar. Beliau juga adalah saudara Penasihat Kanan kepada Presiden Amerika Syarikat, Jared Kushner, dan oleh itu saudara perempuan Pertama Anak Perempuan Ivanka Trump (walaupun dia pernah menggambarkan di sini sebagai lebih saudara perempuan daripada kakak ipar).

The New York Observer 25th Anniversary
Patrick McMullan / Getty Images
2016 US Open Celebrity Sightings - Day 14
Jean Catuffe / Getty Images

Josh dan Karlie sangat terkenal mengenai hubungan mereka sejak bertahun-tahun, namun nampaknya model berusia 25 tahun itu semakin rumit perkongsian maklumat mengenai hubungan mereka.

“Saya tidak fikir ada perubahan,” katanya W berkenaan dengan keterbukaan baru beliau mengenai topik itu. “Ia lebih banyak berkongsi lebih banyak bahagian dalam hidup saya, dan dia sebahagian besar daripadanya.”

BERKAITAN: Karlie Kloss Kembali ke Victoria’s Secretway dalam Cara Paling Seksi

Ketika datang untuk mengimbangi dia dan kerjaya berprofil tinggi dengan hubungan yang serius, kedua-dua Karlie dan Josh mencari cara untuk membuatnya bekerja.

“Saya sangat sibuk, tetapi saya suka apa yang saya lakukan,” kata Karlie, “dan teman lelaki saya sangat sibuk, tetapi dia suka apa yang dia lakukan juga. Saya fikir penting untuk meluangkan masa untuk bersama orang yang anda sayangi-untuk bekerja keras, bermain keras. Itulah cara hidup saya. “

Amen, Cik Kloss.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 32

map