Will Smith Menyiarkan Foto Pertama Aladdin Cast Live-Action

Peminat-peminat Disney harus melangkah, kerana kita telah mendapat pandangan mengintip abad ini.

Pelakon tindakan langsung akan datang Aladdin telah memaparkan foto pertama dari set, dan ia sepatutnya menunggu. Will Smith (yang akan memainkan Genie), menyiarkan gambar ke laman Facebooknya bersama kawan-kawannya, dan mereka tidak dapat melihat lebih teruja.

Smith berdiri bersama rakan-rakan bintang Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Puteri Jasmine), dan Marwan Kenzari (Jafar) pada set produksi.

tk
Will Smith / Facebook

“Kami baru sahaja menembak Aladdin dan saya ingin mengucapkan tahniah kepada keluarga baru kami … Mena Massoud / Aladdin, Naomi Scott / Puteri Jasmine, Marwan Kenzari / Jafar, dan saya di sini mendapatkan Genie saya. Di sini kita pergi! “Smith menulis.

VIDEO: Aladdin- Will Smith Saham Cast Pertama

Walaupun (sayangnya) tidak ada pelakon yang berpakaian, mereka kelihatan cantik untuk memulakan penggambaran. Tindakan langsung Aladdin tidak mempunyai tarikh pelepasan lagi, tetapi jika siaran Smith adalah sebarang petunjuk, peminat tidak perlu menunggu terlalu lama untuk sihir Disney ini..

BERKAITAN: Tindakan Langsung Aladdin Mempunyai Penghinaan-dan Dia Panas

Bolehkah kawan anda melakukan ini? Kami tidak fikir.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 73

map