Ya, Kendall Jenner memakai pakaian dalam ke Lapangan Terbang

Kendall Jenner membawa pakaian berharga daripada ensiklopedia di bawah tali pinggangnya dan model 20 tahun berjaya menambah lagi senarainya pada Jumaat lalu.

Foto di dalam lapangan terbang LAX, Jenner sekali lagi beralih kepada mencuci cahaya dan seluar jeans berhirah tinggi untuk keselesaan dan bercampur dengan tee yang ditebang. Kasut paten kulit paten Kenneth Cole ($ 355; kennethcole.com) mengekalkan syarikat cermin mata hitamnya, tetapi tidak ada aksesori yang mengungguli pakaian dengan panache agak seperti satu bahagian tertentu.

Untuk menjaga perkara yang gerah, si rambut coklat menggegarkan renda hitam Anine Bing bralette ($ 100; aninebing.com) ke atas baju dan kemudian melemparkan duster besar gelap, cara sempurna memakai pakaian siang hari dengan cara yang sesuai. Untuk boot, kunci gayanya memberikan bintang yang paling hebat untuk gadis itu ketika dia melompat keluar melalui TSA.

Jenner telah terbukti dengan cepat menjadi salah satu daripada chameleons fesyen yang paling berjaya, yang mampu mengubah kepala pakaian gim-gim sementara juga beralih ke koktail sesuai pakaian yang dihiasi.

FOTOS: Pakaian yang Diilhamkan untuk Berpakaian di Plane

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat ensemble perjalanan yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − = 42

map