Yang Maha Pengasih Adakah Anda Tarikh?

Salah satu daripada banyak perkara menarik mengenai wira-wira ialah mereka adalah super dan heroik. Ramai yang mempunyai kemahiran dan kekuatan yang melebihi had pencapaian manusia semulajadi. Ada yang sangat kaya. Walau bagaimanapun, seperti yang kita, sebagai sebuah negara, berhenti sejenak untuk mempertimbangkan ansuran terkini di Malaysia Pembalas siri, kita akan berbuat baik untuk berfikir: Yang Avenger akan anda tarikh?

Iron Man

AVENGERS: AGE OF ULTRON, Robert Downey Jr. as Tony Stark/Iron Man, 2015. ph: Jay Maidment / © Walt

Nama sebenar: Tony Stark

Kelebihan: Sebagai CEO Stark Enterprises, Tony adalah sangat kaya dan berkuasa, walaupun tanpa pakaian. Pada usia 50 tahun, dia juga agak matang dalam beberapa cara dan mungkin tidak semuanya menjadi Tinder dan perkara seperti itu.

Keburukan: Seperti yang sering terjadi, keperibadiannya adalah mekanisme penangguhan bagi beberapa rasa tidak puas hati (takut akan kematian, masalah bapa.) Dia juga, secara literal, menyembunyikan di belakang saman logam, baik secara fizikal dan emosi.

Thor

AVENGERS: AGE OF ULTRON, Chris Hemsworth as Thor, 2015. ph: Jay Maidment / © Walt Disney Studios

Nama sebenar: Thor

Kelebihan: Kebanyakan GIF ini

Keburukan: Sejak Thor membesar di Asgard, dia mungkin tidak mempunyai sebilangan besar rujukan kebudayaan (semuanya dari Rumah penuh kepada Untuk Bunuh Burung Mockingbird, contohnya), yang menjadikan perbualan sukar. Juga, walaupun dia berasal dari keluarga diraja, adiknya, Loki, agak kacau. Akhirnya, dia mungkin bodoh seperti batu bata.

Kapten America

AVENGERS: AGE OF ULTRON, Chris Evans as Captain America, 2015. ph: Jay Maidment / © Walt Disney

Nama sebenar: Steven Rogers

Kelebihan: Oleh kerana Rogers secara tekal merupakan sebahagian daripada Generasi Terbesar, dia menegaskan sikap lama dahulu. Beliau adalah penyihir dan penyayang. Juga, dia murni-ke-hati ke titik naiveté, yang merupakan turn-on, saya rasa.

Keburukan: Pandangan norma jantina yang relatif konservatif. Dia juga cukup jingoistik (namanya adalah Kapten Amerika) dan tidak jelas sama ada proses kimia yang dia alami dari seorang askar yang kurus ke dalam daging manusia, mempunyai kesan buruk terhadap keupayaannya untuk menghasilkan semula.

BERKAITAN: Koleksi Anugerah Baru Avengers Akan Datang

Hulk

AVENGERS: AGE OF ULTRON, Incredible Hulk (Mark Ruffalo), 2015. ©Walt Disney Pictures/courtesy

Nama sebenar: Bruce Banner

Kelebihan: Banner adalah saintis yang sopan (ketika dia bukan Hulk). Jadi tarikh mungkin terdiri daripada perjalanan ke Muzium Sejarah Alam Amerika, kemudian makan tengah hari di Shake Shack dan berkeliaran di sekitar Central Park. Dr Banner mungkin mengenal pasti pokok dan juga panggilan burung.

Keburukan: Pengawal yang sangat besar di sini adalah masalah kemarahan dissociative Banner. Dia secara literal bertukar menjadi raksasa apabila ditolak. Ini juga bermakna bahawa dia sentiasa membeli pakaian baru sejak dia memotong yang dia ada.

Hawkeye

AVENGERS: AGE OF ULTRON, Jeremy Renner as Hawkeye/Clint Barton, 2015. ph: Jay Maidment / © Walt

Nama sebenar: Clint Barton

Kelebihan: Sendiri di kalangan Avengers, Clint adalah semua manusia, hanya terlatih dengan baik. Dia juga dibesarkan dalam sarkas sehingga dapat menceritakan kisah hidup di kereta sarkas, yang saya yakin cukup radikal.

Keburukan: Dia jenis pembalas B-senarai. Juga, kerana dia adalah manusia, tunggu saja sehingga dia mencapai usia pertengahan dan melepaskan latihan yang sangat keras, dan hanya mendengar podcast dan apa sahaja.

PHOTOS: 12 Foto yang Buktikan Avengers: Age of Ultron Cast adalah Terlalu Panas untuk Mengendalikan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map