Yara Shahidi memakai jumpsuit dengan kereta api yang cukup untuk Kate Middleton di Perkahwinannya

Memakai gaun hitam berhenti di permaidani merah adalah kemenangan mudah. Memakai jumpsuit hitam dengan kereta api di atas permaidani merah? Itulah kemenangan bola ke dinding. Oleh itu, Yara Shahidi: satu mata bajil datang kepada anda untuk menukar baju tangan Harvard anda kerana boleh dikatakan jumpsuit paling keren yang pernah kita lihat.

Shahidi dan stylist Jason Bolden bekerja dengan Ralph Lauren untuk mencipta momen fesyen ini (kita tidak boleh menyebutnya sebagai penampilan), yang mempunyai segala yang kita sayangi tentang gadis cantik Shahidi, gaya santai dengan kemuncak dan glamor keperluan pakaian permaidani, ihsan kereta api gila itu. Kereta api panjang enam kaki, tepat!

Wajah saya Kata Semua @yarashahidi ������Custom @ralphlauren & @tiffanyandco �� #JSNstyleteam

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jason Bolden (@jasonbolden) pada

Bolden menambah Tiffany & Co. Tiffany T dan Tiffany HardWear kepada Shahidi mencari beberapa pizazz tambahan, sambil menambahkan sehingga kira-kira $ 15,000 bernilai emas. Swoon.

Pada masa ini, kenangan kembali dari karpet merah kelihatan seperti masa lalu yang kita sukai, termasuk pakaian Kerry Washington custom Brandon Maxwell yang dipotong dari Emmy (juga, gol kereta api) dan banyak jumpsuits ibu TV Shahidi yang Tracee Ellis Ross memakai masa dan masa lagi . Berikutan dengan beberapa langkah fesyen yang cukup baik jika saya berkata demikian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 68

map