Yayasan $ 9 Issa Rae Swears By

Issa Rae
Getty Images

Kahlana Barfield Brown

Jun 07, 2018 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pelakon dan Tidak selamat Pencipta mentakrifkan kecantikan dengan istilahnya sendiri…

Bagaimana perasaan anda tentang penampilan anda ketika anda masih muda?? Saya rasa saya tidak diwakili oleh wanita hitam cantik yang saya lihat di skrin TV saya. Saya fikir saya menghidupkan semula sejak usia dini tanpa menyedari. Ibu saya, yang berkulit hitam, selalu memberitahu kakak saya dan saya bagaimana wanita hitam berkulit gelap itu. Saya akan berkata, “Ibu, anda tidak tahu kerana anda tidak kelihatan seperti kami.” Dia memahami dan akan cuba meyakinkan kami sebaliknya, tetapi pada tahun 90-an, Aaliyah muncul, dan wanita berkulit cantik adalah keindahan standard.

Bilakah anda mula menerima sendiri? Mungkin tidak sampai kolej, sekeliling saya mendapat pendakap saya. Saya bosan duduk seperti, “Celakalah saya.” Saya tidak lagi berminat untuk melakukan perbualan itu.

BERKAITAN: Cara Dapatkan Mata Cat Emas Hijau Issa Rae

Saya tertanya-tanya jika awak dilahirkan dengan gigi yang sempurna! Tidak, gadis. Saya tidak. Sebenarnya, saya pernah mempunyai jurang yang membuat saya sangat sedar. Ia tidak begitu besar, tetapi apabila anda mempunyai adik-beradik, mereka menguatkan segala-galanya. Saudara dan saudari saya akan berkata, “Jatuh ke jurang Jo-Issa.” Itu sangat tidak sopan [ketawa]. Oleh itu, saya mendapat penyokong, dan saya terlalu lama.

Pernahkah anda memakai rambut anda semulajadi?? Saya mempunyai, tetapi saya menolaknya. Apabila saya berada di sekolah menengah, saya memohon ibu saya untuk mendapatkan seorang pelawat, dan rambut saya hancur. Jadi, saya terpaksa alami, dan saya malu. Saya akan memakai hoodie atau selendang untuk menyembunyikan rambut saya. Tidak sampai kolej yang saya nampak banyak gadis-gadis hitam yang yakin dan mengaku diri memakai rambut semulajadi di kampus, dan ia cantik. Saya berfikir, “Mengapa saya malu rambut yang tumbuh dari kepalaku?”

Ia membebaskan untuk tidak lagi terikat dengan pendapat orang lain. Ia adalah. Kenapa saya mahu menukar diri saya untuk orang lain? Anda dapat mencapai tahap kehidupan di mana anda suka, “Saya tidak berubah. Saya siapa saya. “

VIDEO: Artis Makeup The Issa Rae Hack Swears By untuk Fuller Brows

Bagaimanakah ia menjadi wajah jenama kecantikan seperti CoverGirl? Kanak-kanak perempuan boleh melihat diri mereka diwakili dalam diri anda. Ia lucu-saya tidak fikir saya seperti itu dari segi kecantikan. Saya tidak cuba untuk menghina diri sendiri. Saya mempunyai begitu banyak perkara lain yang berlaku. Saya pintar. Saya sialan. Pengisytiharan saya menjadi najis tidak datang dari penampilan saya, tetapi ia datang dari apa yang saya kira. Dengan cara itu, keindahan adalah perkara yang terakhir di fikiran saya, tetapi saya tersanjung sebagai orang yang fikir. Untuk berfikir kanak-kanak perempuan mungkin merasa seperti itu memuji. Yang diwakili adalah sejuk, tetapi saya harap mereka mahukan lebih daripada itu.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Julai InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan muat turun digital pada 8 Jun.

Issa’s 4 Beauty Must-Haves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 72

map