Yeah, Anda Akan Ingin Lihat Foto Ini dari Punggung Justin Trudeau

Sekali ini foto gelung gelembung Perdana Menteri Kanada yang sempurna muncul dalam talian, tidak akan berlaku lagi. Orang-orang di internet telah bercakap, dan 2017 secara rasminya tahun belakang Justin Trudeau. 

BERKAITAN: Sejarah Lengkap Selebriti Hajat Melalui Justin Trudeau

Ambilnya, media sosial…

 

Bagaimana dia gon berdiri di sana dengan donknya kelihatan seperti itu sepotong sudut terakhir Pai ubi jalar yang saya tahu saya lebih baik tidak menyentuh atau saya akan dipotong oleh auntie saya? Bagaimana dia menonjol seperti ini, dia tidak tahu ini yang akan menyebabkan wanita membahayakan semuanya untuk membuang perkahwinannya seperti rakun yang melakukan balak sampah? Ini jenis pose yang mendapat heello di seluruh dunia cuba untuk slaid di DM beliau bagaimana Tom Cruise lakukan di seluruh ruang tamu di “Perniagaan Risky.” Ini jenis pose yang membuatkan awak bangun pukul 3:16 pagi, AF gila di boo awak tidur di sebelah anda kerana tidak mencari kebaikan ini. Ini jenis pose yang membuat anda menukar agama Buddha dan mendapat anda suka, “A’ight, bertaruh saya akan kembali dalam kehidupan lain sebagai poket pantat pada sepasang suami Brooks Brothers di dalam almari Trudeau.” Gambar ini di sini memberi orang merancang lawatan jalan ke Kanada dan hanya menulis “Justin Trudeau” di peta sebagai destinasi seperti nama pertamanya adalah garis bujur dan nama terakhirnya adalah latitud. Berkat foto ini, memberkati tubuhnya, dan memberkati bola mata saya kerana dapat menyaksikannya. ������������ #YQY #JustinTrudeau #EverydayIsButtAndThighDayInTheTrudeauHousehold #ThisPostIsHighKeyDisrespectful

Satu jawatan yang dikongsi oleh Phoebe Robinson (@dopequeenpheebs) pada

VIDEO: Lihat Selebriti yang Dikuasai oleh Perdana Menteri Kanada Justin Trudeau

 

Sudah tentu, gambar itu juga mengeluarkan beberapa teori konspirasi… 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map