Yolanda Hadid Channels Daunya Gigi dan Bella di Black Mesh Top-Through

Sebelum saudara kandung Gigi dan Bella Hadid menyerbu landasan, memberi couture pada penutup majalah, dan merampas kontrak paling elit, ibu mereka, Yolanda, adalah supermodel OG Hadid.

Tetapi baru-baru ini ibu tiga mengambil langkah keluar dari buku-buku mainan anak perempuannya. Pada hari Isnin, pemain berusia 53 tahun itu berkongsi kepalanya sendiri di bahagian atas hitam yang memberikan kita kembalinya adik-beradik Hadid utama.

Sporting nombor yang benar-benar semata-mata dan apa-apa lagi, bintang realiti yang tidak berkesudahan meletupkan kamera sambil melindunginya dengan tangannya secara strategik. “Mendapatkan kembali bekerja dan mengasihi New York State of mind ………” dia merakamkan pukulan seksi.

TK
Yolanda Hadid / Instagram

Bella, 20, telah diketahui secara berterusan melangkah keluar dalam # Konvoi Bebas yang diilhami TheNipple, dan penampilan Yolanda hampir sama dengan sekeping hitam hitam yang dia pakai beberapa bulan lagi ketika berkembar dengan BFF Kendall Jenner pada bulan Januari untuk Paris Fashion Week Fouture.

TK
Pierre Su / GC Imej

Begitu juga, kakak kakak Gigi, 22, membuat kita melihat dua kali apabila dia menambah bra hitam ke bahagian atas mesh yang serupa pada bulan Mei.

TK
Gotham / GC Imej

BERKAITAN: Bella Hadid Debutkan Gaya Terkecilnya Namun

Walaupun jelas bahawa adik-beradik Hadid membawanya dari mama mereka, nampaknya Yolanda tidak mempunyai masalah mengambil beberapa tips gaya dari anak perempuannya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 14

map