Zac Efron Takut dengan Stick Selfie-nya dan Ia Memulakan Mempengaruhi Kerja-Nya

Baywatch bintang Zac Efron kelihatan lebih panas dari hari ini terima kasih kepada rejim senaman yang sengit dan rutin pemakanan sihat yang ketat, jadi masuk akal bahawa dia teruja untuk memamerkan hasil kerja kerasnya. Dalam video lucu ini dari Funny atau Die, bintang yang menggerunkan itu mengagumkan obsesinya yang baru: tongkat selfie.

“Zac adalah jenis pelakon, jenis orang yang dia hanya memberikan anda 100 peratus dan dia memberikan komitmen penuh kepadamu,” kata Efron Mike dan Dave Perlu Tarikh Perkahwinan pengarah Jake Szymanski memberitahu Funny atau Die. “Satu-satunya perkara sekarang dia komited sepenuhnya kepada tongkat selfie itu.”

Ternyata kecanduan selfienya menyebabkan kekacauan di set. “Kami telah pergi ke lembur setiap hari sejak dia mula membawa tongkat selfie itu,” katanya. “Sebahagian ironis adalah, sejak Zac mendapat $ 14 tongkat selfie, kami telah beratus-ratus ribu dolar berbanding bajet.”

Bahagian yang terbaik? Jalan ke arah kecanduan Efron adalah sangat relatable: Dia membuat keseronokan alat-alat yang tidak masuk akal sehingga dia mencuba untuk dirinya sendiri. “Saya tidak tahu bagaimana keadaan ini berlaku, kerana pada hari yang lain, Zac dan saya melihat pasangan berbulan madu mereka menggunakan tongkat selfie dan kami mengolok-olok mereka,” kata Szymanski. “Tetapi pada keesokan harinya, dia muncul untuk menetapkan dengan tongkat selfie.”

Jadi apa yang berlaku Kakek kotor bintang mesti katakan untuk dirinya sendiri? “Saya hanya menangkap masa ini,” tegasnya. “Itu untuk hidup. Kami ada selama-lamanya. “

BERKAITAN: Instagramless Terkini Zac Efron Di Sini Buat Hari Anda Lebih Baik

Ini parodi lucu adalah satu yang kita akan ingat selama-lamanya. Lihat video penuh di atas untuk melihat Efron dalam semua kemuliaannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 22

map