Zendaya kelihatan seperti rama-rama sebenar di karpet merah

Ini burung … itu pesawat … itu … Zendaya!

Pelakon berusia 21 tahun itu merebak sayap sartorialnya secara harfiah di premis perasmian Sydney The Showman Terbesar di Australia pada hari Rabu. Bekerja dengan permaidani merah bersama-sama dengan bintang-bintang A-senarai, Hugh Jackman dan Zac Efron, Zendaya berpaling kepala dalam ciptaan yang berani, rama-rama yang terinspirasi dari ikon fesyen maximalist Moschino.

TK
Lisa Maree Williams / Getty

Gaun satu bahu memaparkan corak meniru yang rama-rama dan oranye rama-rama raja. Rasa yang terperinci dan sayap berstruktur yang besar yang meluas di seluruh kru telah menyempurnakan rupa zoologinya. Puncak paha tunggal yang mendedahkan kaki panjang, leher (manusia) dan sepasang tumit hitam yang terselindung, mengekalkan ensemble liar bintang Disney Channel daripada merasakan terlalu kostum.

TK
Don Arnold / WireImage

Di dalam jabatan rambut dan sayap, Zendaya memilih untuk membiarkan dia mendapat peringkat berwarna-warni – bukannya dia mempunyai banyak pilihan dalam perkara itu! Pembayang mata kuning yang halus, bibir semulajadi yang berair, dan chignon yang elegan yang lengkap dengan gelombang jari yang diilhamkan vintaj melengkapkan gaun gaun pertunjukannya.

Sekarang itu bagaimana anda melonjak!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 31

map