Zendaya Mahu Kasut Anda Rasa Mewah, Walaupun Anda Tidak Boleh Memiliki Louboutins

Zendaya menjemput kami untuk berjalan satu batu di kasutnya: Pelakon berusia 19 tahun itu melancarkan koleksi kasut barunya, Daya by Zendaya, yang menjemput lelaki dan wanita yang mencintai tumit untuk merasai rasa kasut mewah – untuk $ 110 atau lebih sejuk.

“Wanita rata-rata tidak boleh keluar dan membeli ramai lagi Christian Louboutins yang mereka mahu,” kata Zendaya InStyle. “Tetapi mereka mahukan kemewahan itu dan mereka mahu perasaan itu, dan saya fikir mereka patut juga.”

“Saya fikir wanita-dan bukan hanya wanita kerana lelaki juga mempunyai tumit tinggi-sepatutnya mempunyai sesuatu yang tidak kelihatan seperti yang kurang, anda tahu? Sesuatu yang dirasai rupa tersebut. Ia tidak terasa seperti mengalah. “

Dengan koleksi barunya, kini boleh didapati di Nordstrom dengan harga antara $ 70 hingga $ 110, bintang remaja memberikan pilihan yang mampu, namun menarik, kepada kita semua yang tidak mampu harga pereka. 

“Saya terinspirasi oleh wanita dalam hidup saya: adik perempuan saya yang tertua, anak saudara saya, keponakan saya yang tidak lama lagi akan memakai kasut, anda tahu, kerana mereka semua bekerja wanita yang sama ada di kolej, atau ibu, atau gadis muda yang masih sekolah dan pergi ke tarian sekolah pertamanya. “

Zendaya Shoes 1
Daya oleh Zendaya

Zendaya bekerja dengan stylistnya, Law Roach, untuk merangka garis yang mewakili rasa fesyennya yang tidak berani. “Kami telah bekerja sangat, sangat sukar untuk mewujudkan momen dengan fesyen,” katanya kepada kami. “Saya fikir ia telah melampaui segala yang kita lakukan, termasuk kasut ini.”

Zendaya Shoes 3
Daya oleh Zendaya

“Kami tidak mempunyai peraturan atau apa-apa sajak atau sebab mengapa kami melakukan sesuatu. Kami hanya melakukannya kerana ia berasa baik, dan saya fikir itulah cara orang hanya perlu berpakaian secara umum, “katanya. Koleksi barunya adalah satu manifestasi dari minda itu. Dari pam lacy ke flat strappy dan semuanya di antara, Zendaya nampaknya telah membuat kasut untuk setiap suasana hati.

Zendaya Shoes 2
Daya oleh Zendaya

Namun, dia pergi ke pam pam pointy-kaki klasik. “Ia kelihatan baik dengan segala-galanya,” katanya. “Ini lucu kerana saya sudah biasa dengan memakai mereka, sekarang mereka telah menjadi seperti kasut yang paling selesa untuk saya.”

Zendaya Shoes 4
Allen Berezovsky / WireImage

Tetapi jika tumit anda tidak begitu selesa seperti kasut baru, bintang gaya ini mempunyai beberapa tip dan cara untuk mendapatkan anda di sana. Langkah pertama: “Saya menambah padding padat ekstra di bawah semua kasut saya.”

Langkah kedua adalah tidak seperti cepat: amalan, amalan, amalan! “Saya tidak pandai berjalan kaki apabila saya mula berjalan di belakang. Tidak semestinya, “katanya. “Anda perlu berjalan di sekitar rumah di dalamnya. Lakukan perkara rawak di dalamnya, seperti tugas anda. Berjalan di dalamnya jika anda mempunyai sesuatu yang akan datang di mana anda perlu memakai kasut tumit. “

RELATED: Beauty Looks You Can not Miss from the Nickelodeon Kids ‘Choice Sports Awards

Sekiranya anda memerlukan kami, kami akan membersihkan apartmen kami-dalam stilettos kami yang paling tinggi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map