Zendaya Mendorong Orang Muda untuk Meningkatkan Semasa Pertunjukan Anugerah Pilihan Remaja 2017

Zendaya memimpin pertuduhan sebagai salah seorang aktivis muda Hollywood yang paling bersemangat.

Selepas bercakap terhadap protes Charlottesville pada hujung minggu, bintang itu meneruskan mesejnya semasa Anugerah Pilihan Remaja 2017 pada malam Ahad. The Spider-Man: Homecoming bintang yang menggunakan ucapan penerimaan beliau untuk pemenang Pelakon Pilihan Musim Panas beliau untuk bercakap terus kepada orang muda tentang kuasa mereka untuk masa depan yang lebih baik.

“Dengan semua ketidakadilan dan kebencian dan segala sesuatu yang berlaku bukan sahaja di dunia, tetapi di negara kita sekarang, saya memerlukan semua orang muda, saya memerlukan semua orang untuk dididik, saya memerlukan anda untuk mendengar, saya perlukan anda perlu memberi perhatian, “kata Zendaya Hanya Jared.

VIDEO: 10 daripada Instagram Terbaik Zendaya

Beliau menggalakkan generasi akan datang untuk berdiri untuk apa yang mereka percaya adalah betul, dan terhadap apa-apa salah laku. “Dan saya memerlukan anda untuk meneruskan dan memahami bahawa anda mempunyai suara dan ia adalah OK untuk menggunakannya apabila anda melihat sesuatu yang buruk berlaku,” katanya. Jadi pastikan anda tetap berpendidikan dan anda tidak membenarkan orang memberitahu anda apa anda fikir anda perlu rasa. Kerana anda pemimpin, anda pemimpin masa depan dunia, anda presiden masa depan, senator masa depan, dan anda adalah orang yang akan menjadikan dunia ini lebih baik. “

BERKAITAN: Apabila saya Berkembang, Saya Mahu Menjadi Zendaya

Kami akan menggunakan kata-kata berkuasa Zendaya untuk memastikan kami terinspirasi sepanjang minggu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 46 =

map