Zendaya Terkejut Ketika Rihanna memukul-mukul Look Gala Met pada Instagram

Sekiranya pernah ada masa yang sesuai untuk kehilangan keren anda, ini sahaja.

Walaupun internet seolah-olah bersetuju bahawa ensiklopedia avant garde Rihanna, Comme des Garçons memenangi permaidani merah di Met Gala pada malam Isnin, ikon fesyen merasakan perlunya menunjukkan kecintaan kepada pakaian luar biasa yang lain dari acara itu-Dolce & Gabbana gaun. Penyanyi “Kiss It Better” beristirahat dengan berkongsi pelbagai imej dan seni kipas yang memaparkan wajahnya yang mempesonakan untuk menyiarkan salah seorang pelakon yang memakai rekaan cetak tropika yang menarik dan menarik, yang dia katakan: “dewi coklat.”

dewi coklat.

Pos yang dikongsi oleh badgalriri (@badgalriri) pada

VIDEO: 10 daripada Instagram Terbaik Zendaya

 

Dan bintang Disney yang berumur 20 tahun itu patut ditakuti. “Terima kasih, terima kasih, terima kasih sebanyak sejuta kali, saya sangat menghargai anda” Zendaya menyiarkan komen-komen foto itu sebelum mengambil ke Snapchat untuk memancarkan ‘gram. “Rihanna hanya memaklumkan saya, saya ulangi, ini bukan latihan! Ini benar!” Dia teruja dengan gembira dalam klip. “Saya tidak pernah fikir sesuatu jawatan boleh jadi sangat bermakna kepada saya.”

#PressPlay (sapu untuk lebih banyak lagi): Peminat #Zendaya keluar setelah #Rihanna memuji gaun #MetGala Gala nya

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Shade Room (@theshaderoom) pada

RELATED: Makeup Warna-Rihanna Mencuri Karpet Merah Met Gala 2017

Kami benar-benar mendapatkannya, Zendaya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map