Zendaya Tidak Boleh Berhenti Menukar Rambutnya! Lihat Gaya Terkini Her

Percubaan rambut Zendaya terus! Dalam apa yang mungkin kelihatannya yang paling keren, pemain berusia 18 tahun itu memainkan dreadlock palsu untuk penampilan Oscar pertamanya.

Walaupun kelainan yang sangat panjang, yang dipasangkan dengan gaun Vivienne Westwood yang menakjubkan dan solek berseri, pastinya pilihan yang menarik untuk malam besar, bukan satu-satunya kenyataan yang dia buat musim penghargaan ini. Malah, bintang gaya yang semakin meningkat telah membuat kami berhenti dan menatap semua bulan Februari. RELATED: Oscar 2015: Bagaimana Mendapatkan Updian Winning Julianne Moore

Pertama, Disney darling memulakan debut pixie sengit pada Grammys 2015 dan sementara kami fikir dia kelihatan hebat, potongan yang dipotong hanya perubahan sementara. “Saya sentiasa mahu memotong rambut saya tetapi saya tidak mahu memotong rambut saya, jadi kami dapati perkara kecil yang cantik ini,” katanya. InStyle pada rambut palsu dia memakai malam terbesar muzik. “Jadi pada dasarnya saya mendapat potongan rambut, tetapi saya dapat mengambilnya pada penghujung hari.”

Hanya beberapa hari kemudian, dia bergoyang runcing, Rapunzel yang cantik untuk acara Red Go For Women Red Dress Collection semasa NYFW. Kita tidak boleh tunggu untuk melihat gaya rambut mana bintang yang serba boleh akan cuba seterusnya!

BERKAITAN: Margot Robbie Debutkan Baru ‘Melakukan Permaidani Merah Oscar

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map