Zendaya Totally Geeked Out Apabila Dia Bertemu Beyoncé: “Saya Adakah Seperti Nerd Mengenai Ini”

Zendaya benar-benar membunuh album visual Beyoncé, Lemonade, tetapi di belakang pentas, pemain berusia 19 tahun itu teragak-agak untuk bertemu dengan idola muziknya. Penyanyi, pelakon, dan pereka kasut sekarang memberitahu InStyle mengenai pengalaman dunia itu.

“Ia benar-benar kacang kerana sesiapa yang mengenali saya tahu bahawa saya telah terobsesi dengan Beyoncé sejak lahir, untuk setiap konsert tunggal yang pernah ada. Ini obsesi yang benar. Itu satu penghormatan dan saya ketakutan, “katanya mengenai tayangan video.

Penyanyi “Pembentukan” memperkenalkan dirinya di belakang pentas bersama bintangnya, dan Zendaya berkata bahawa dia tidak pernah fangirled begitu banyak selebriti. “Apabila dia datang dan berkata hi kepada saya … saya tidak pernah kehilangannya. Saya adalah seorang yang tidak mengenalinya. “

Sudah jelas bahawa ini adalah satu pengalaman yang luar biasa untuk remaja itu, yang akan membuat debut skrin besarnya Spider-Man: Homecoming tahun hadapan. Apabila video itu ditayangkan pada awal tahun ini, Zendaya mengambil alih Instagram untuk berkongsi pendapatnya mengenai album itu. “Salah satu perkara yang paling indah yang pernah saya kehendaki adalah … Black. Gadis. Magic, “dia menegaskannya foto.

Salah satu perkara yang paling indah yang pernah saya kehendaki adalah … Black. Gadis. Magic.

Foto yang disiarkan oleh Zendaya (@zendaya) pada

BERKAITAN: Zendaya Mahu Kasut Anda Rasa Mewah, Walaupun Anda Tidak Boleh Memiliki Louboutins

Kami kagum kedua-duanya daripada bintang berbakat ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 47 =

map