Zooey Deschanel Menjelaskan Apa Yang Terjadi Ketika Dia Filem di Lot Sama seperti Kakaknya Emily

Zooey Deschanel dan kakaknya Emily Deschanel sangat dekat dengan adik-beradik Hollywood. Malah, secara literal. Penyanyi pelakon itu muncul Larut malam pada hari Khamis, di mana dia mendedahkan bahawa bukan sahaja Perempuan baru tetapkan dan Tulang ditetapkan pada lot yang sama, tetapi kadang-kadang mereka mendapat pelawat selebriti yang sama.

Deschanel-yang kelihatan cantik seperti biasa, dalam gaya tandatangannya-berkongsi cerita dengan tuan rumah Seth Meyers di mana bola keranjang hebat Kobe Bryant dihentikan oleh Perempuan baru Tetapkan, banyak kejutannya. “Ia agak pelik, kerana saya tidak faham bahawa dia akan menjadi penonton kami,” katanya. Tetapi, ternyata, Bryant telah melawat beberapa set hari itu, termasuk Tulang tetapkan, di mana filem kakaknya berdekatan.

PHOTOS: Zooey Deschanel kelihatan hebat

Ketika Meyers retak bahawa Bryan pada mulanya mendapat “salah” Deschanel semasa lawatannya ke lot itu, pelakon itu mempunyai teori yang berbeza tentang mengapa atlet melawat kedua-dua mereka: “Saya suka Deschanels begitu banyak, saya akan melawat yang lain tetapkan … itu satu lokasi yang mudah! “

Tonton Deschanel mengingat kisah saudara seluruhnya dalam video di atas!

BERKAITAN: Zooey Deschanel Mendedahkan Hal Kegemarannya kepada Instagram

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map