Zosia Mamet Pairs a Blouse Sheer and Bralette Black dengan Boyfriend Jeans

Zosia Mamet meraikan musim panas yang akan datang dengan pelayaran terakhir yang sempurna untuk memanaskan cuaca.

Pada hari Rabu, Kanak perempuan bintang jatuh oleh New York’s Waverly Inn untuk majlis makan malam peribadi untuk meraikan pelancaran garis La Vie Rebecca Taylor dan bintang muda itu mencuri perhatian dalam pakaian yang sama bahagian kasual dan bergaya.

The Lelaki Mad alum yang memakai renda putih renda kulit yang diletakkan di atas, yang dia pakai diikat dan diikat di bahagian bawah dalam gaya retro yang menggembirakan. Di bawah aksi musim panas, pelakon berusia 28 tahun itu memakai topi bikini segitiga hitam sebagai bralette dan berpasangan dengan jeans celana jeans pinggang tinggi dari barisan baru. Dia melengkapkan ensemble dengan platform sandal merah terang, rantai kalung mudah, dan cincin. Lereng gincu merah jambu membawa rupa bersama.

Jenama merayakan koleksi denim dan pakaian kasual baru dengan makan malam taman romantis, yang dihoskan oleh Shopbop, yang lengkap dengan dinding ivy, menu rasa, dan daun zaitun. Para tetamu di majlis itu menikmati champagne merah jambu dan limun di Waverly Inn di dalam ruang makan Atrium, yang menampilkan motif bunga berlari.

Zosia Mamet x Rebecca Taylor - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Zosia Mamet dan Julia Garner Cheer di Jason Wu New Grey Jason Wu Collection

Koleksi La Vie Rebecca Taylor boleh didapati di kedai-kedai Rebecca Taylor dan di shopbop.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map