Bangs Tutte le celebritate preferă indossano adesso

Jennifer Lopez
Rich Fury / Getty

Victoria Moorhouse

21 settembre 2017 alle 17:00

Choppy, la frangia smussata nu se stăpânește și în momentele de calificare – Jessica Biel nu are nici o idee pe care să o facă pentru a face un celebritate preferată. În realitate, nu sono affatto “nuovi”. I colpi alla moda, vino ilo eso soprannominato sui social media, erano uno dei preferiti degli anni ’70, e sono stati resi famosi da icone vin Francoise Hardy e Debbie Harry.

Ora, și starea facendo conoscere Alexa Chung, una ditta adottatrice, Kirsten Dunst, J.Lo e Chloë Grace Moretz. Non-solo, fără succes în Pinterest, cu o durată de până la 600 de milioane de ani. Vino cu sugestiile pe care le-ai ales, pe care le-ai acordat pentru a te distra în centrele lor, imitando le tende che si aprono. 

La stilistul celebrità, Gregory Russell, în realitate, a dat o notă mai bună, conferă o versatilitate mai bună, afirmând că este posibil să se întâlnească cu un traseu al cămășii. Se pare că Prangerest a fost aprobat de Pinterest, iar Russell a sugerat că “frange frangiate che și infrangono sullo zigomo superiore”. Per modellarli, avrai bisogno di un solido fon nel nel tuo arsenale. “Suggerisco di soffiare con una spazzola rotonda per capelli piccoli di cinghiale, lanciando le punte soffiando i capelli sotto il pennello e lontano dal viso,” spiega.

Continuați o vizită în fiecare zi pentru a vă arăta celebritatea.

VIDEO: fidati di noi, l’abbiamo provato: il permesso moderno

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 16 =

map