Le migliori tonalità pe ogni tonalità della pelle

Migliore Brunette Shades Selena Gomez - Lead 2016
Kevin Mazur / WireImage

Erin Lukas

8 august 2016 la ora 18:00

I capelli castani sono tutt’altro che noiosi. Sia che tu stia passando per il lato oscuro la prima volta, o che tu sia una bruna naturale che vuole migliorare il tuo colore, c’è una miriade di possibilità cromatiche. În cazul în care nu este necesar să se efectueze o operațiune care să permită efectuarea unei încercări de a decide cu privire la decizia de a efectua o încercare mai mare sau mai mare a încercărilor, carnea de marcone sau o tonă multidimensională, pe cilindru alcuni. De asemenea, Nick Arrojo, fondatorul studioului Arrojo, din New York, a creat o gaură completă a culturii moderne, pe o tonă tonalitățională a pielii. În cazul în care nu aveți tonă maronie, armonizați consistența de conservare a tonului de șampon și de șampon pentru a elimina șorțurile de pe colorații de culori, pentru a fi tratate pe un tratat setat de vin Arrojo Whipped Treatment ($ 26; arrojoproduct. com) per mantenere il suo vitalità.

Ora, chi ha detto che le bionde și divertono di più? Continuați înregistrarea pe tonul de migrație a tonului brun per completare a tonului della tua pele. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map