Noua caramelă Lob di Salma Hayek este cea mai frumoasă și mai frumoasă din lume

Se călătoresc, căutați și căutați un cățel. Sia che si tratatasse de o descoperire o nume, i capelli di Bella Hadid hanno lo stat de bob, mentor Vanessa Hudgens ha presa un tuffo più serio e tagliato alcuni centimetri dei suoi capelli mossi. E ora, Salma Hayek a adotat un ritual ritual cu un palonet de la zecca la debutul festivalului din Cannes. E per aggiungere l’eccitazione, de cambiato completamente anche il suo colore dei capelli.

Salma Hayek
Barcroft Media / Getty

De asemenea, Hayek a prezentat un impegnoșel pe o trasformare a cămășii și un caramel colorat, care a fost difuzat într-o manieră a celebrității Aurei Friedman. De-a lungul timpului, actorul Jennifer Yepez, un profesionist responsabil, a avut ocazia să se ocupe de celebrul Festival de cinematografie din Cannes, care a fost prezentat de Hailey Baldwin, Adriana Lima, Jourdan Dunn și Emily Ratajkowski.

CORRELATO: Devi vedere lui Curly Bob de la Rihanna

Yepez ha scelto uno stile super elegant cu una parte centrale per il nuvo taglio il il colore dell’attore.

VIDEO: Ascolta 26 celebritate Prova a pronunciare Cannes

Morire pe vedere più makeover celebrità? Clicca sulla nostra galerie de vizionare pentru toate migliori momenti di bellezza di Hollywood.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 32

map