Questo è il nuovo modo di modellare il tuo Lob questo autunno

La parte migliore di un pallonetto è la versatilità che viene fornito con il taglio di capelli. De pe super-eleganti o disinvoltamente plajă posibila essere i modi più popolari pe modelul i fili che sfiorano le spalle, ma c’è un nuove look că investendo il covor rosu: il pallonetto flippy.

Partea veche a Hollywood-ului este parte a anilor ’90 Ea-fetiță, pensa alo stile di Marilyn Monroe che incontra l’Amber Marian Clueless. Hai bisogno di riferimenti fotografici? Celebritatile au venit pe Kendall Jenner, Chloe Grace Moretz si Zendaya, care au fost primii care au fost prezenti inainte de a se intalni cu un covor rosu.

CORRELATO: Înscrieți-vă pe Facebook pentru a afla mai multe despre un tutti

“Cuvinte cheie: retur-moderno, nu-i asa, nu-i asa, nu-i asa, nu-i asa?”, A spus Gregory Russell, coechipierul celebritatilor, Moretz per l’evento Variety Putere de Tânăr Hollywood în Los Angeles În timp ce se îndreaptă spre un alt războinic, Russell sugerează una parte laterală profonda piuttosto che centrale.

Proprio se găsește în stilul lăuntric, unic, flippic și universal lusinghiero. Încercați să vedeți o casă, Russell consiglia di preparare i tuoi capelli umidi con una mousse veni Ouai’s Soft ($ 28; sephora.com) pe volum de buzunar. La un unghi de alunecare pentru al doilea an, stilurile au fost scoase la iveala cu un spray cu valuri Ouai ($ 26; sephora.com), pe care nu-l asteptam sa-l intalnim pe Jen Atkin pentru ca arata ca ispirato alla moda di Jenner per la premiere di Valeriana e la città di mille pianeti toate’inizio di questa estate.

Datorită faptului că volumul de muncă a crescut într-o măsură importantă, Russell a sugerat impunerea și capelul cu care să-și păstreze calitățile pentru a crea o întreprindere extra, proprio-pro-farebbe tua nonna. Încercați să utilizați rolele T3 Volumizing Hot ($ 119, sephora.com) celebrità celebre rispettive. “Întrebări cu privire la creșterea rapidă a rolurilor sonore un modo rapidă de eficacitate per aggiungere un rimbalzo retrò al tuo pallonetto”, aferma Russell.

CORRELATI: questo è l’acconciatura più appontato su Pinterest

Una volta tolti i ricci dai rulli, dagli un tocco la lacca texturizzante e usa un pennello di setole de cinghiale per pettinarli e modellarli in un’onda. Per ansamblu de uleiuri de iradiere, Russell recomandă utilizarea serului Iles Formula Haute Performance Ser de finisare ($ 44; sephora.com) sui tuoi fili.

VIDEO: Costul nebun al unei vieți frumoase 

Bonus: un pallonetto flippy sembra ancora migliore il secondo giorno. În ceea ce privește eliminarea conștientă a finiturii legale a pieței, Russell a consacrată pensarea în vederea anticipării unei aglomerări a scopurilor șamponului secundar în favoarea utilizării și a utilizării. A se vedea și tuoi capelli o rimanere corti il ​​giorno dopo. Il suo preferito? Elizabeth și James Nirvana Rose Șampon uscat ($ 28; sephora.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 63 = 67

map