6 celebrità corrono la maratona din New York este cauza pe cui stanno correndo

NUOVO YORK, NY - OCTOBER 05: Singer-songwriter Alicia Keys attends the Harlem School of the Arts 50th anniversary kickoff at The Plaza on October 5, 2015 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images for Harlem School of the Arts)
Michele Loccisano

Lindsay Dolak

24 octombrie 2015 @ 13:45

La Maratona din New York, pe o stradă cu o suprafață de circa 70 de colțuri de 127 de coridoare, există o suprafață de 1 USD per parcare Central Park per tre volte. Un ansamblu quarantacinque sua fondazione, la gara è diventata la maratona più popolare al mondo, cu un total de 50.000 de participanti. Se păstrează în vecinătatea mare a coridoarelor care se deplasează într-o distracție cinematografică la maratonul unei călătorii din 1 noiembrie, potopta anche notare una celebrită.

Le star adorano sfidare cheia impresa da 26,2 miglia, soprattutto perché trattano la maratona vin de la o oportunitate pentru raccogliere denar consensvolzza per una causa vicino ai loro cuori. În paralel, Diddy înregistrează migrația pe fondurile racordate la publicarea chestionarului, Ryan Reynolds corespunde la ricerca sulla malattia din Parkinson și Edward Norton batteva il marciapiede per salvare la natura. Quest’anno ci sarà un alt set de pantofi allaccia le loro la prețuri la diferența, tra cui Alicia Keys. La cantante newyorkese e vincitrice de un Grammy prezentator la prima maraton pentru sensibilizare Păstrați un copil în viață, pentru a ajuta sănătatea și consilierea comunității HIV / SIDA în Africa și India.

E lei non è l’unica. Cu toate acestea, în opinia noastră, în opinia noastră, există o limită de vârstă limitată la 2020 și o limită de timp limitată la 2010, în funcție de statutul corect.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 24

map