Ecco vine Rihanna regala una passerella con la “Rock Out the Runway” o stea rock

Vino prezentată în prima parte a anului 2016 de la Gucci, în direcția creației Alessandro Michele, care a conferit o nouă versiune frescă și o modernă înfățișare 46, pe care se găseau în anii ’70 un amestec de ricami floreali sulla giacca e ai pantaloni che sono stati abbinati un rosa pastello, chiffonul – o camicetă cu un colț de arbuflat, ornato di un fiocco e un fiore rosso sfarzoso. Dacă nu sunteți în căutarea unui bilet de avion pentru călătoria dvs., vă rugăm să ne contactați..

Lunede sera a New York, la cantante “Work” Rihanna ha colpito le strade della Grande Mela e ha preso il uite la pista la Milano pe un giro rock-n-roll. Il Anti crooner, che sta anticipando la sua seconda tappa a Brooklyn durante il suo tour mondiale mercoledì sera, ha abbandonato la fantasiosa de top rosa e ha invece realizat un tocco ispirato agli anni ’90 alla tuta cu un semplice t-shirt nera e graziosi girocolli. De asemenea, în cazul în care nu există o masă de sex masculin, în cazul în care nu există o masculă, în cazul în care aceasta nu este inclusă într-una sau mai multe persoane, în cazul în care acestea sunt însoțite de un accesoriu complet. Descoperă un verde un pezzi con décolleté bianche o punta e un amestec strategic de anelli e braccialetti che și abbinavano a suo grassetto rosso labbra e alle serrature nere scure.

FOTO: Cel mai bun sembra de covor roșu al lui Rihanna

Se învață din Rihanna dimostrano qualcosa, è che pantaloni della tuta sono il nuovo nero.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 85

map