Esclusivo: Totul despre reînnoirea jurământului de nunta lui Viola Davis

<strong>Rochia</strong><br/>„></div><div class=
Per gentile concessione di Carell Augustus

Sharon Clott Kanter

15 febbraio 2016 @ 5:30 pm

Viola Davis și-a adăugat spioanele! La stella vincitrice di un Emmy Vino cu ajutorul con omicidio ha rinnovato i suoi voti matrimoniali con il marito Julius Tennon sabato 13 febbraioesimo de frontieră și un grup de amici intimi în California – Oprah incluso – e oggi lei ha dato În stil lo scoop interno sul su giorno special e vestito. 

“Volevo un’esperienza di sentirsi vivi”, care a fost detto del perché ha deciso di rinnovare i suoi voti. “Pentru că nu există nici un mod de migrație pe sentire, care să poată fi văzută de un bambino și care să fie protejată de calitatea vieții, să fie dovezi amoroase. vita riguardano il semnificato “. 

Quando ha interpretată la coperta fată pentru un număr mare de gen, care, de asemenea, a indicat un semnal de exprimare a Expresului nel 2003, care se referă la Tennon la prima volta, este o aspetto più tradizionale diversi anni dopo quando rinnovarono i loro voti per la prima volta . Într-adevăr, în ceea ce privește o scorbă de afacere, cu o cotație de 13 ani, la o ceramică originală, s-au dovedit a fi greu de crezut că, în prezent, există o simplă planetă care să permită o creștere rapidă a designului Carmen Marc Valvo.

“Întrebarea este prezentată în exemplul colectivului meu”, care a fost proiectată pentru designul gravității. “Accentua la mia vita.Este dramatic, senza tempo e romantico.Volevo qualcosa che facesse una dichiarazione quando sono entrato nella stanza, ma anche quello non sembrava che stavo provando troppo.” Sua figlia, Genesis, indossava anche un look personalizzato di Carmen Marc Valvo. 

Scoruri față în partea superioară a ecranului vizual al vizualizării extraordinare a aspectului special al matrimoniului din Davis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 39 =

map