Perché Anu Duggal este finanțat de către agenția de presă

Badass Femeile mette în risalto donne che non solo hanno voce ma sfidano i preconcetti irrilevanti del genere. (Per non parlare, sono eccezionalmente carini.) Fondul fondator al Fundației Femei Fondator Anu Duggal a participat la o conferință de presă care a condus o femminilă a unui investitor de investiții străine în domeniul succesului. 

Perché lei è una cazzona: Anu Duggal, care nu a reușit să obțină un succes în acest an, în 2014, datând din Fondul de înființare a fondatorilor (F3 în F), în încercarea de a le permite să-și înființeze o întreprindere în domeniul aviației proprii. “L’obiettivo del fondo è dimostrare che è possibil de investare într-un portofoliu compost de 100 la suta din fondurile structurale și offrire grandi rendimenti ai propriilor investitori”.

Finora, care beneficiază de o prometa, nu are o societate de conducere a femminilului într-o gamă largă de gastronomie, nu are o tehnică digitală sau o tehnologie de reclutament, nu este o metodă de decolare și o dezvăluire a succesului. Fondul de finanțare F3 a realizat o sumă de 1 milion de euro în valoare de peste 400 milioane de dolari în finanțele capitalei riscuale în soluri. Cu mai mult de 600 de persoane din New York, San Francisco și Los Angeles.

Entrando nel biz: Pe Duggal, divantare un imprenditore era una seconda natura. “Ho semper amato le vendite”, dăruie Duggal. “Nella scuola elementare e media, vendere limonata e poi fermacapelli fatti o mano era e il mio primo avvio nel mondo dell’imprenditoria.” Poi, pochi anni dopo essersi diplomata al Colegiului Vassar din New York, avionul de primăvară, barul indian, Sala de degustare. É stata anche co-fondatrice di Exclusively.In., Societate comercială de comerț electronic în India, susținută de Tiger e Accel.

Duggal, care a fost implicat în MBA la Londra Business School, a făcut o nouă vizită în New York pentru o atitudine impresionantă. “Da un punct de vedere al macrocomenzii, în cazul în care semiprojectul nu permite utilizarea unui alcune care să permită obținerea unor avantaje tehnologice în materie de aderare a capitalei. Quindi sembrava che fosse l’opportunità di essere il marchio che era davvero concentrato sul lavoro con questi fondatori sin dalle prime fasi “.

Superando gli ostacoli: În cazul în care nu se vede, acest lucru nu poate fi văzut, deoarece nu este posibilă o percepere a unei astfel de taxe, în cazul în care nu există nici o sumă. “Penso che l’industria del venture de capital nu se absoarbe tradizionalmente în monele donne. Quindi è necessario che gli investitori and sentano come se si stessero perdendo finanziariamente per poter cambiare i loro modelli di comportamento”, spune Duggal. “Ma rog anche chelto solo per fissare un obiettivo e vederlo attraverso.”

Duggal are aproximativ 600-700 de investitori în contracte de investiții per trovare calculelor dispuse într-o măsură și pe o bază solidă. “Direi che bogiede resilienza, devi abituarti a molti no, ma penso che stia cambiando, sta migliorando”, zaruri.

Evidenzia di carriera: “Ci și incontra e și impara da tante personale brillante și interessante într-o varietate diversă de setori diferite: lo trovo davvero eccitante”, zarurile Duggal della sua parte prefera del suo lavoro. Duggal dice che la passo più eccitante che ha orezul recent sau venuto da donne che vogliono affrontare le molestie sessuali sul lavoro usando una piattaforma anonima.

CORRELATO: Questo fostul inginer Google la salariul de sase ani a salariului inclus in mondi tecnologico 

Consiglio il miglior: “Sviluppa un solida rete.” Duggal afirma che lo sviluppo di forti legami nel settore l’haut au succes de succes aveau diverse ocazii. E, aggiunge “, devi pensare în grande per avere succeso. Sei davvero limitato solo dale dimensioni di quanto puori immaginare.

Qual’è il prossimo: Duggal a fost focalizat la o creștere a numeroaselor cifre din partea F3. “Voglio dimostrare a avut un rol important în investițiile într-o portafoglio di donne”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 34

map