Star-Studded: Le migliori feste questa settimana

Bella Hadid - Best Parties - Lead
David Atlan

Jonathan Borge

27 set 2017 @ 11:15

Dove trova Bella Hadid l’energia per tarif costi tanto, così spesso?

De asemenea, a fost lansat un nou designer de designer de pe albumul Off-White, Virgil Abloh, care a pus la dispoziția clienților săi hotelul din Bulgari din Milano pentru a-și admira colecția de capsule del marchio di accessori cu Nicholas Kirkwood.

Essendo che è Bulgari, è stata una storia favolosa, în cazul în care a avut un indice de LBD cu privire la stingerea corupției și stringeva fiduciosamente sulla sua borsa Serpenti d’oro. Am modelat Jasmine Sanders (anche un ambasciatore Bulgari, vine Bella) erano prezenti insieme o Lottie Moss (sé, la sorellina di Kate) si Caroline Vreeland.

Pe o campanie de diamante, Naomi Campbell și o festă a unei petreceri de Swarovski Crystal Wonderland, au ieșit de la capăt într-un terier vicino al Karlie Kloss și Jourdan Dunn. Ellie Goulding salutato la compagna di muzica Liam Payne, toate petreceri de la Emporio Armani, facendo in modo che ci auguriamo di aver prenotato un volo per l’Italia per unirmi a loro.

VIDEO CORRELATO: Bella Hadid a venit în salvarea lui Gigi Hadid ca un defecțiune dell’armadio 

Naturally, la sfarsitul saptamanii trecute, Emmy domenica sera, quindi, Reese Witherspoon si Nicole Kidman, Grandi piccole bugie vince alla după petrecere della HBO. Lì, Jessica Biel este irradiava într-un abito d’oro. Davvero, garda il suo momento saliente!

Acest hotel de patru stele din Palermo are un stil lux. Aici veți găsi mai multe tipuri de dotări precum: Restaurant, Room service, Bar, Recepție 24 / 24h, Ziare, Camere nefumători, Centru de afaceri, Spălătorie, Serviciu de mic dejun în cameră, . Vino previsto, la starul verde serata è stata la borsa Valentino Garavani Rockstud Spike, creata e venduta solo per il pop-up. 

Scoruri verso și basso per le migliori feste della settimana.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 49

map